Dagje uit

Speelgoedfabrikant Hasbro lanceert Hasbro Spelen

Speelgoedfabrikant Hasbro lanceert Hasbro Spelen 29 april 2023Leave a comment

Judith is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 39 jaar en moeder van Luuk (10). Judith reist voor haar tijdschrift Duiken de hele wereld over.

Hasbro Spelen

Hasbro heeft een nieuw evenement aangekondigd: de Hasbro Spelen. Dat is een evenement dat volledig draait om de kracht van samen spelen en plezier. Hasbro is het bedrijf achter onder andere Peppa Pig, Play-Doh en Monopoly. De locatie waar het event zal plaatsvinden zal worden bepaald door een verkiezing voorafgaand aan het event. Daarbij kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete gemeente.

Hasbro Spelen

De Hasbro Spelen zullen plaatsvinden op een nog nader te bepalen locatie in de eerste helft van september. Iedereen kan vanaf dit moment de gemeente van hun voorkeur nomineren om deel te nemen aan de verkiezing. Die bepaalt wie de host zal worden van het 1-daagse evenement. Na bekendmaking van de shortlist in mei krijgt heel Nederland twee maanden de kans om te stemmen op zijn of haar favoriet. De winnaar wordt in augustus bekendgemaakt. 

Het evenement is de ideale gelegenheid voor iedereen om samen te komen en plezier te maken met de merken van Hasbro, ongeacht leeftijd of woonplaats. Of je nu fan bent van Peppa Pig, Monopoly, Nerf, Transformers, Play-Doh of My Little Pony; de Hasbro Spelen beloven voor ieder wat wils.

Hoe werkt het nomineren van een gemeente?
Iedereen kan zijn of haar favoriete gemeente nomineren. Dit doe je door een e-mail te sturen naar hasbrospelen@charlypr.com met als onderwerp “Nominatie host Hasbro Spelen“. Geef in de mail een korte motivatie over waarom deze gemeente mee zou moeten doen met de verkiezing. Nomineren kan tot en met 3 mei. 

Meer Hasbro? Lees hier onze review van Mijn eerste Monopoly.

Judith is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 39 jaar en moeder van Luuk (10). Judith reist voor haar tijdschrift Duiken de hele wereld over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.