Baby en Peuter Reviews

Sophie de giraf Touch & Music Knuffel | Review

Sophie de giraf Touch & Music Knuffel | Review 2 mei 2023Leave a comment
Sophie de giraf Touch & Music Knuffel

Zodra er muziek aangaat, gaat Lynn (1,5 jaar) dansen. Ze is gek van muziek, of het nou kindermuziek is, of volwassen muziek. Ze danst altijd. Toen we de Sophie de giraf Touch & Music Knuffel binnenkregen, was ze heel blij. Ik snapte eerst niet hoe hij werkte, maar daar ben ik inmiddels achter en Lynn vindt het geweldig.

Sophie de giraf Touch & Music Knuffel

De Sophie de giraf Touch & Music Knuffel is een erg mooie knuffel van ongeveer 28 cm hoog. Het is een mooie stevige knuffel. Sophie zit op haar billen met de pootjes naar voren. Op twee pootjes (de handen) zitten een soort knopjes. Eigenlijk zijn het sensoren. Wanneer je deze op een bepaalde manier aanraakt, gaat er muziek spelen. Het kind of de baby kan de knuffel alleen gebruiken, maar er kan ook muziek worden gemaakt met het hele gezin.

Muziek maken

Wanneer de baby of het kind zelf muziek wil maken, dan moeten gelijktijdig beide sensoren worden aangeraakt. Dit kan met de vingers, maar ook met de neus of voetjes. Wanneer je de sensoren kort na elkaar aanraakt, kun je zelf een melodie spelen. Wanneer je beide sensoren een paar seconde ingedrukt houdt, dan hoor je een liedje.

Je kunt Sophie de Giraf ook muziek laten maken met het hele gezin. Je moet dan contact met elkaar en met de knuffel maken. Bijvoorbeeld: je houdt de hand van je kind vast en drukt tegelijkertijd één sensor in. Wanneer je kindje op dit moment de andere sensor indrukt, dan hoor je muziek. De knuffel werkt op huidcontact, wat het een leuke bijzondere knuffel maakt.

Wat vindt Lynn?

Lynn vindt de knuffel helemaal geweldig. Ze vindt het leuk om zelf een liedje te ‘maken’, maar ze vindt het net iets leuker als de knuffel een liedje afspeelt. Ze heeft ook goed door hoe ze dit voor elkaar krijgt. Zodra ze het liedje hoort, begint ze te dansen. Ook probeert ze de sensoren weleens met haar neus aan te raken en snapt ze dat we ook samen muziek kunnen maken.

Omdat de knuffel erg mooi is, staat deze zichtbaar in haar speelhoek. Ze pakt hem er dan ook dagelijks even bij. Wat ons betreft is het een super leuke knuffel!

Lees hier meer over het leukste Sophie de Giraf speelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.