Trends

Korting op speelgoed met Smaakmakers van Dekamarkt

Korting op speelgoed met Smaakmakers van Dekamarkt 30 maart 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Korting op speelgoed met SMaakmakers van Dekamarkt

Doen jullie wel eens boodschappen bij de Dekamarkt? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt tegenwoordig sparen voor korting op speelgoed. Met de Smaakmakers spaaractie van Dekamarkt spaar je voor diverse kortingen waaronder korting op speelgoed!

Smaakmakers van Dekamarkt

Zegt de Smaakmakers spaaractie van Dekamarkt je nog niets? Dan leggen we het graag even uit! Vanaf nu spaar je het hele jaar als Smaakmaker met elke winkelaankoop punten. Je downloadt de Smaakmakers app, je maakt een account aan en scant de app bij het afrekenen aan de kassa. De gespaarde punten worden automatisch toegevoegd aan jouw Smaakmakers saldo. Hieronder een korte uitleg:

De gespaarde punten kunnen worden ingeleverd voor kortingen in de Dekamarkt Smaakmakers shop. En daar krijg je korting op o.a. producten in de categorie koken, elektronica en textiel. Maar nog leuker, ook in de categorie speelgoed!

Korting op speelgoed

Op dit moment kan je sparen voor korting op speelgoed van Janod. Je krijgt al korting wanneer je 50 punten bij elkaar hebt gespaard. En als je nu een account aanmaakt krijg je al 100 punten cadeau.

De producten

Het is natuurlijk leuk om te zien voor welk speelgoed je kunt sparen. Op dit moment kan je bijvoorbeeld sparen voor een Janod keuken met 35% korting of een Janod loopfiets met 35% korting.

Janod – Green Market Winkel

Korting op Speelgoed Janod

Hoe schattig is deze kruidenierswinkel vol met accessoires? De winkel Green Market is uitgerust met een klok, schrijfbord, krijtjes, kartonnen voedseldozen, een kassa, weegschaal en fruit en groenten! Wanneer je 350 Smaakmakerspunten van Dekamarkt bij elkaar spaart koop je dit winkeltje met 35% korting voor €65!

Janod – Bikloon Loopfiets

Janod Loopfiets

En wat dacht je van deze loopfiets met opblaasbare banden? Ideaal voor kleine kinderen om evenwicht te behouden en gemakkelijk te leren rijden zonder zijwieltjes! Bij de inlevering van 280 punten krijg je 35% korting en betaal je €52 voor de loopfiets!

Sparen jullie al voor korting op speelgoed met de Smaakmakers van Dekamarkt?

Ook interessant: Koop speelgoed met korting via Shopkorting.nl

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.