Informatief & Tips

Shopkorting.nl – Koop speelgoed met korting

Shopkorting.nl – Koop speelgoed met korting 21 maart 20191 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Shopkorting

Speelgoed shoppen met korting? Wie wil dat nou niet!? Vandaag hebben we een toffe tip voor je: Shopkorting.nl.

Shopkorting.nl

Zijn jullie al bekend met deze site? Shopkorting.nl is een cashback platform. Op de site vind je codes voor korting op speelgoed. En je krijgt ook nog eens geld terug als je via Shopkorting een bestelling plaatst. Inmiddels maken er ruim 300.000 mensen gebruik van Shopkorting.nl en kun je shoppen bij ruim 1.600 bekende winkels als Bol.com, Wehkamp en nog veel meer webshops waar je goedkoop speelgoed kunt scoren!

Waar kun je speelgoed doneren?

Hoe werkt het?

Ten eerste maak je een account aan. Zoek vervolgens op de site naar de webshop waar jij iets wilt gaan kopen. Klik op de button Shop met korting”. Klik daarna op de button ‘Naar webshop met korting’ in de pop-up. Dan is het tijd om lekker te gaan shoppen! Koop wat je wilt kopen zoals je dat gewend bent. Let er wel op dat je tussentijds niet een andere website bezoekt! Binnen 48 uur wordt de korting op jouw account bijgeschreven. Heb je meer dan 10 euro bij elkaar gespaard en zijn al jouw aankopen goedgekeurd? Dan kun je het geld laten storten op jouw rekening!

Hoeveel korting je krijgt, wisselt per webshop. Er staan werkelijk honderden winkels op, dus neem rustig de tijd om alles goed te verkennen.

shopkorting

Welke winkels staan er zoal op?

Zoals gezegd kun je grote webshops zoals bol.com en wehkamp vinden op Shopkorting. Daarnaast staat bijvoorbeeld ook de Lidl-webshop erop. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van De Grote Speelgoedwinkel of Brinic Toys? Het loont dus zeker om de volgende keer als je speelgoed wilt gaan aanschaffen, even goed de lijst door te nemen! En zo dus flink geld te besparen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Hele toffe site, koop al jaren via Shopkorting.
    Heb zo al een bedrag van ongeveer 130 euro verdiend, alleen met de shopkorting korting.
    Ik raad het iedereen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.