Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Slowy, de rollende luiaard | Review

Slowy, de rollende luiaard | Review 24 september 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Slowy de rollende luiaard

Heb jij een kindje in huis dat gek is op knuffels? Het liefst de hele dag met een knuffel door het huis loopt? Dan is Slowy, de rollende luiaard misschien wel het nieuwe vriendje in huis. Slowy mag dan wel een luiaard zijn, maar zo lui is deze luiaard niet!

Slowy, de rollende luiaard

Maak kennis met Slowy de rollende luiaard. Naast dat ze kan rollen is ze ook nog eens superzacht en schattig. Met de buigzame armen kan je deze luiaard overal aan ophangen. Druk op de borst om te zien welke grappige geluiden en bewegingen deze luiaard maakt.

Party Pets Slowy

En bij Slowy blijft het niet alleen bij rollen en superzacht zijn. Slowy maakt ook geluiden en kan je zelfs napraten! En alle mogelijkheden van deze luiaard activeer je door op haar buik te klikken.

De rollende luiaard

Zoals op de bovenstaande afbeelding kan je zien dat Slowy echt alle kanten op kan rollen. Je weet nooit waar ze terecht komt en dant maakt spelen met Slowy de rollende luiaard extra leuk!

Wat vinden wij van Slowy?

Wij kregen de mogelijkheid om Slowy de rollende luiaard te testen. En met Fenna (6 jaar) in huis die gek is op knuffels moest dat wel goed komen! Vooraf had ik haar niet ingelicht over de mogelijkheid van Slowy om te rollen, dus dat was een grote verrassing. Het wauw-effect van Slowy was daar meteen.

Niet veel later ontdekte ze de functie waarin Slowy ook nog eens kan praten. Dat maakt deze luiaard natuurlijk nog leuker. Inmiddels hangt Slowy overal en nergens in huis en loopt ze vaak met haar rond. Regelmatig rolt Slowy door het huis en ook onze katten vinden dat heel interessant!

Slowy de rollende luiaard

Slowy de luiaard is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en roze. De luiaard werkt op batterijen die eenvoudig te vervangen zijn mocht ze stoppen met rollen! Zeker geschikt voor heel veel speel- en knuffelplezier.

Ook leuk om te lezen: Jiggly Pup | Gezellig hondje met geluidseffecten

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.