Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Jiggly Pup | Gezellig hondje met geluidseffecten

Jiggly Pup | Gezellig hondje met geluidseffecten 12 september 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Jiggly Pup

Onze dochter Jasmijn (3) heeft een nieuwe beste vriend: Jiggly Pup. Dit hondje kan lopen, dansen en geluiden maken. Ook kwispelt hij met zijn staart. Dit lieve hondje hebben we gekregen van BOTI en vandaag lees je onze bevindingen!

Jiggly Pup

Zoals je de foto kunt zien, is Jiggly Pup beschikbaar in het blauw. Maar het hondje is ook in het roze en paars verkrijgbaar. Het beestje is gemaakt van rubberachtig materiaal en heeft lange haren. Het hondje ziet er grappig uit omdat die haren ook voor zijn gezichtje hangen. Op zijn hoofd zit een knop. Als je daarop drukt, kan hij lopen, blaffen en dansen. Jiggy Pup wordt aangeraden voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Jiggly Pup

Wat vinden wij van het hondje?

Onze dochter is 3,5 en dus iets jonger dan de aanbevolen leeftijd. Maar sinds Jiggly Pup thuis werd bezorgd, zijn Jasmijn en het hondje onafscheidelijk. Jasmijn heeft het diertje ‘Mala’ genoemd. En waar Jasmijn gaat, gaat Mala. Het dier wordt zelfs in de poppenbuggy gezet en door het huis en de tuin rondgereden. Ook speelt ze samen met haar grote broer Spencer (5) met de Jiggly Pup. Ze gaan dan een paar meter uit elkaar zitten en laten het hondje heen en weer lopen.

Jiggly Pup

In het hondje moeten twee AA-batterijen. Deze zijn meegeleverd. De rubberen haren van het hondje voelen zacht aan en al met al is het gewoon een leuke toevoeging voor in huis. Onze dochter verzorgt het hondje echt en zet het zelfs op tafel ‘omdat Mala ook moet avondeten’. Ons zoontje vindt de hond vooral grappig en moet lachen om hoe het hondje rond wandelt.

Meer BOTI? Ken je de Stuff-a-loons al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.