Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Sims 4 Kleine Kleertjes Kit en Woestijn Luxe Kit

Sims 4 Kleine Kleertjes Kit en Woestijn Luxe Kit 16 september 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Sims 4 Woestijn Luxe Kit

Het is weer tijd voor een Sims 4 update! Deze maand kan je kennis maken met twee nieuwe kits met uiteenlopende onderwerpen. Zo kan je aan de slag met de Sims 4 Kleine Kleertjes Kit en de Sims 4 Woestijn Luxe kit. Wat je met beide kits kan lees je in dit blog!

Sims 4 Kleine Kleertjes Kit

Het kan zijn dat je deze kit al hebt gezien, want de Sims 4 Kleine Kleertjes Kit is sinds begin deze maand verkrijgbaar. Deze kit helpt je Sims bij het aandacht trekken op de eerste schooldag of het helpt je om de volgende generatie trendsetters modieus te kleden. Je kan experimenteren met verschillende stijlen die de Sims er niet alleen stijlvol maar ook schattig uit laten zien.

Sims 4 Kleine Kleertjes Kit

Geef de jonge Sims trendy looks voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of om lekker te chillen. Kinderen kunnen zichzelf op verschillende manieren uiten door kleding met verschillende prints te dragen. Wat dacht je van een jasje met luipaardprint of kleding met andere kleurrijke tinten.

Sims 4 Woestijn Luxe Kit

De Sims 4 Woestijn Luxe kit neemt je mee de woestijn in. Deze kit laat de Sims genieten van de zon door in hun eigen moderne oase te relaxen. Kies bijpassende meubels en gordijnen om een lichte en fijne ruimte te maken waar jouw Sims zich kunnen ontspannen.

Sims 4 Woestijn Luxe Kit

De kit is geïnspireerd op het natuurlijke landschap van de zuidwestelijke woestijn en materialen zoals steen en hout. Kies voor functionele architectonische elementen zoals een bar, tweezitten er een openhaard om de ideale locatie te maken voor een groot feest of een familiediner.

De Sims 4 Woestijn Luxe Kit is verkrijgbaar vanaf 14 september 2022. En zowel de Sims 4 Kleine Kleertjes Kit als de De Sims 4 Woestijn Luxe Kit zijn verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Wat is jouw favoriete Sims 4 kit?

Ook leuk om te lezen: De Sims 4 Middelbare School

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.