Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

De Sims 4 Middelbare School | Binnenkort

De Sims 4 Middelbare School | Binnenkort 9 juli 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Sims 4 Middelbare School

Herinner je de uitbreiding De Sims 4 Weerwolven nog? Nog geen maand geleden vertelde ik jullie over de nieuwste uitbreiding. Maar nu is het alweer tijd voor een nieuwe expension kit, namelijk De Sims 4 Middelbare School! Je moet nog even geduld hebben tot het eind van de maand, maar dan kan je je tienerleven (her)beleven!

De Sims 4 Middelbare School

De nieuwste expension kit De Sims 4 Middelbare School neemt je mee op reis van groei en ontwikkeling om persoonlijke verhalen te vertellen over zelfontdekking en het drama van een tienerleven, alsdus George Pigula, Lead Producer van De Sims 4 Middelbare School. Beleef de ups en downs van het tienerleven en ontdek wie je bent!

Sims leren jongleren en hebben naschoolse activiteiten, vormen levenslange vrienden en beleven belangrijke momenten zoals het eindgala. Ze kunnen zelfs hun eigen modevoorkeuren en -afkeuren ontwikkelen met de nieuwe Trendi-app, met kleding die is ontworpen door Depop-verkopers. De middelbare school is een ongelooflijk vormende tijd en we wilden spelers de kans geven om hun eigen persoonlijke middelbareschoolervaringen te creëren en aan te passen, voordat hun Sims jongvolwassen worden.

George Pigula, Lead Producer

Samenwerking met kledingapp Depop

Voor deze nieuwste expansion kit heeft De Sims samengewerkt met de kledingapp Depop. Mode is altijd een belangrijkonderdeel geweest van zelfexpressie in de Sims en de samenwerking zorgt voor nog meer looks in de game. Zo kan je je eigen gevoel voor stijl creeren om trends te ontwikkelen die andere zullen volgen. Je kan kledingstukken kopen die door echte Depop-verkopers, waaronder Selena Williams en Bella McFadden, zijn ontworpen.

De Sims 4 Middelbare School

De kleding koop je in de game en in TheeKring, een tweedehandswinkel. In deze winkel kunnen Sims ook genieten van bubbelthee en kunnen ze Simdollars verdienen door outfits te verkopen via de nieuwe Trendi-app. Misschien wordt je zelfs wel een ware Simfluencer!

Copperdale Middelbare School

Het draait natuurlijk alleen om kleding in De Sims 4 Middelbare School. Naast het bijwonen van lessen en het uitvoeren van naschoolse activiteiten kunnen de Sims ook een onvergetelijke date beleven op de Plumbiet Pier. En ook het eindgala is waar iedere tiener naar uit kijkt. Beleef het gala vanaf het aanzoek tot het kiezen van de perfecte outfit. Er is zoveel te doen als tiener en er is zo weinig tijd om het allemaal te beleven! En je ontdekt het allemaal in de nieuwste expension kit.

Eindgala

Het pakket is vanaf 28 juli verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.