Games en Elektronica Verlopen winacties

Shaun the Sheep op de Nintendo Switch

Shaun the Sheep op de Nintendo Switch 5 december 20208 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Shaun the Sheep Nintendo Switch 5

Wist jij dat het wereldberoemde tekenfilmschaap Shaun the Sheep ook een eigen game heeft op de Nintendo Switch? In Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition ga je op stap met Shaun en zijn vrienden. Lees snel verder!

Shaun the Sheep – Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition

Ga met Shaun the Sheep en zijn vrienden Timmy en Shirley op een episch avontuur door ondergrondse gebieden, de drukke straten van Londen en de ruimte met als doel om uiteindelijk het groene, groene gras van thuis weer onder je hoeven te voelen. Het spel is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Shaun the Sheep Nintendo Switch 5

Overwin uitdagende puzzels door samen te werken. Elk schaap heeft unieke vaardigheden die je gebruikt om uitdagingen op te lossen en door ondergrondse tunnels en verlaten mijnschachten te duwen, springen, knijpen en zwemmen – en zelfs de bewakers bij Buckingham Palace te ontwijken. Je speelt dus niet alleen met Shaun the Sheep, maar ook met andere schaapjes!

Meer Nintendo Switch? Ken je Slide Stars al? Op zoek naar tips voor Nintendo Switch spellen voor tieners? Check dan de blog van burgertrutjes!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

8 comments

  1. Mijn nichtje is dol op dieren en dan vooral schapen en lammetjes, komend voorjaar gaat ze met haar peuterklas bij de boer de pasgeboren lammetjes bekijken, Dit spel zal een feest van herkenning voor haar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.