Baby en Peuter Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Deze accessoires voor de DUPLO trein wil je niet missen!

Deze accessoires voor de DUPLO trein wil je niet missen! 4 december 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO DUPLO stoomtrein accessoires

Als we het hebben over LEGO DUPLO dan is de DUPLO trein wel één van de bestverkochte bouwsets voor peuters en kleuters. Zelf heb ik er ruim 30 jaar geleden ook heel veel meegespeeld! Wist je dat er ook heel veel leuke accessoires voor de DUPLO trein zijn?

Hallo, LEGO DUPLO stoomtrein!

In menig huis heeft deze trein al gereden! De LEGO DUPLO stoomtrein is voor peuters en kleuters eenvoudig te bedienen. Zo waant je kindje zich al snel machinist! Met een klein duwtje voor- of achteruit begint de trein te rijden. De trein stopt door hem vast te pakken of van de rails te tillen.

LEGO DUPLO Stoomtrein

Met de vijf gekleurde stenen kan je de trein laten toeteren, de lampen aan- en uitzetten of de richting van de trein te veranderen. Het treinstation, de 2 DUPLO figuren, het dierenfiguur, het treinstation en de rails in deze set zorgen ervoor dat kinderen urenlang zoet zijn met de LEGO DUPLO stoomtrein.

De DUPLO trein accessoires

Door naar de accessoires, de stoomtrein is al superleuk maar spelen met deze trein wordt nog leuker met de accessoires voor de DUPLO trein!

LEGO DUPLO Treinrails

Accessoires LEGO DUPLO trein

Wat is er leuker dan een langere treinbaan om mee te spelen. Met deze LEGO DUPLO treinrails uitbreidingsset haal je nog een recht railelement, 2 eindpunten, 2 wissels, 10 geboden railelementen, een spoorwegovergang en een rode actie in huis.

LEGO DUPLO Treinbrug en Rails

Accessoires DUPLO trein

Nog een stapje verder gaan we met de LEGO DUPLO treinbrug en rails. In deze set zit rails (8 rechte stukken), maar ook een brug! Voor de brug heb je slechts 8 onderdelen nodig, deze bouw je dus zo in elkaar!

LEGO DUPLO Ville Wissels

LEGO DUPLO Ville Wissels - Accessoires voor de DUPLO trein

Tot slot de extra wissels! Met de LEGO DUPLO Ville wissels maak je een nog toffere baan! Wissen van baan en maak een hele stad. De set bevat twee wissels die het mogelijk maken om allerlei kanten op te gaan!

Vervoer babydieren!

LEGO DUPLO Babydieren - 10904

Deze set is niet speciaal gemaakt als accessoires voor de DUPLO trein, maar is wel erg leuk. Want je ziet vaak dat kinderen graag allerlei voorwerpen en dieren gaan vervoeren met de trein. En de LEGO DUPLO Babydieren set sluit daar goed bij aan!

Overige DUPLO treinsets

Wist je dat het qua treinsets niet alleen bij de stoomtrein is gebleven. Je kan nog meer treinsets kopen met nog meer accessoires voor de DUPLO trein. De LEGO DUPLO Goederentrein laat kinderen nog meer spullen vervoeren. Deze bouwset bevat o.a. een kapitein en een winkelier! En de LEGO DUPLO Luxe Treinset geeft nog een extra dimensie aan het spelen met DUPLO. Deze seet bevat een locomotief met geluidseffecten, goederenwagons die je met rotsen kunt vullen en nog veel meer!

Benieuwd of LEGO DUPLO voor jouw kindje geschikt is? Lees dan snel het artikel ‘Vanaf welke leeftijd kan jouw kindje met DUPLO spelen?‘.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.