Games en Elektronica

Scribblenauts Mega Pack binnenkort beschikbaar

Scribblenauts Mega Pack binnenkort beschikbaar 14 augustus 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Scribblenauts Mega Pack

Vanaf 18 september is het zover! Dan is het Scribblenauts Mega Pack verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X. Het Scribblenauts Mega Pack is een nieuwe collectie bestaande uit de complete edities van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, inclusief bonus content voor beide games. Het Mega Pack kost 29,99.

Scribblenauts

Voor wie het nog niet kent: Scribblenauts is een videospel, uitgebracht door Warner Bros. Bij dit spel moet je zogenoemde Starities verzamelen. Je speelt met tekenheld Maxwell met wie je allemaal puzzels moet oplossen. Het is een heel origineel puzzelspel. Zie je een puzzel? Schrijf gewoon op wat je zoal nodig hebt en de game geeft het je! Je hebt vuur nodig? Schrijf het woord ‘draak’, maar gewoon ‘aansteker’ mag natuurlijk ook! Maxwell op allerlei manieren problemen op. Het eerste Scribblenauts spel stamt uit 2009.

Scribblenauts Mega Pack

Het Mega Pack bestaat zoals gezegd uit twee verschillende spellen.

Scribblenauts Unlimited

Scribblenauts Unlimited stimuleert onbeperkte creativiteit, verkenning en sociale elementen waardoor een fans van alle leeftijden veel plezier kunnen beleven. De game bevat een grote side-scrolling open wereld met handgetekende achtergronden en objecten, waarin spelers de held van de videogame, Maxwell, helpen puzzels op te lossen en uitdagingen aan te gaan door elk object die zij kunnen verzinnen op te roepen.

Scribblenauts Unlimited is geüpdatet met twee nieuwe bonus levels, ondersteunt het online delen van objecten die door gebruikers zijn gemaakt, verbeterde twee-spelermodus en biedt een nieuwe, makkelijk te gebruiken “sunflower”-stijl invoersysteem voor tekst. Het nieuwe Zed Zeppelin level laat spelers vechten tegen luchtpiraten en samenwerken met teamleden om het luchtschip veilig te houden. In het nieuwe Land of Sweet Hyperbole kunnen spelers rondrijden in een wagen van snoep en communiceren met bewoners van snoep.

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure brengt de onbegrensde creativiteit van Scribblenauts samen met duizenden DC-personages en objecten. Allemaal getekend in de herkenbare Scribblenauts-stijl. In de videogame schiet Maxwell de machtige DC-superhelden Batman, Superman en de rest van de Justice League te hulp. Zij vechten tegen de wreedste DC-superschurken, zoals The Joker en Sinestro. Gevoed door de fantasie van de speler, waarin alles wat zij schrijven tot leven wordt gebracht, moet Maxwell met zijn magische notitieboek helden en hulpmiddelen oproepen. Daarmee moet hij de kwaadaardige plannen van de schurken stoppen en het universum te redden.

In zijn fantasierijke en komische tocht reist hij naar  DC-locaties zoals Gotham City en Metropolis en twee nieuwe bonuslocaties. Titans Towers dat wordt aangevallen door de afschrikwekkende demoon Trigon. En naar Belle Reve, de operationele basis van Task Force X. Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure is ook geüpdatet met honderden nieuwe DC-personages, objecten en kostuums.

Kortom een echte must voor de fans van Scribblenauts!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.