Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Review | Ken jij Screechers Wild al?

Review | Ken jij Screechers Wild al? 14 november 20187 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Screecher Wild

Screechers Wild de nieuwe rage! Hebben jullie deze toffe voertuigen al gezien? De Screechers Wild kunnen rijden, draaien en in beestmode veranderen. Hoe ze veranderen? Hiervoor heb je verzamelbare schijfjes voor nodig die de verandering in gang zetten. De voertuigen hebben ook nog eens hele stoere namen. Wat dacht je van V-bone, Knightvision of Sparkbug. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat is Screechers Wild?

Het kan zijn dat je de naam Screecher Wild je helemaal niets zegt! Misschien heb je het wel eens in de speelgoedwinkel zien liggen, maar als wij heel eerlijk zijn, wij kenden dit speelgoed nog niet. Screechers Wild zijn voertuigen die kunnen transformeren in een soort transformers of andere beestachtige verschijningen. Om dit voor elkaar te krijgen heb je de bijgeleverde schijfjes nodig. Wanneer deze de voertuigen raken transformeren deze. Klinkt het vaag? Bekijk dan onderstaand filmpje even!

Screecher Wild – level 1

Je hebt de Screecher Wild in verschillende levels. Als we kijken naar de level 1 voertuigen dan zie je normale auto’s, tenminste ze zien er normaal uit zolang ze nog niet in aanraking zijn geweest met de verzamelbare schijfjes. Bij een level 1 voertuig krijg je twee van deze schijfjes geleverd. Op de onderstaande foto zie je aan de rechterkant de Screechers Wild Level 1 Voertuig Sparkbug (het gele autootje). Wanneer de Sparkbug in aanraking komt met een schijfje maakt deze een 360 graden flip en klapt het autootje uit elkaar!

Screecher Wild

Screecher Wild – level 2

De level 2 voertuigen zijn iets uitgebreider. Dit voertuig komt met vier verzamelbare schijven en zorgt voor een epische verandering. Eenmaal in contact gekomen met één van de schijfjes maakt ook het level 2 voertuig een 360 graden flip. En bijvoorbeeld de Screecher Wild level 2 V-wrex verandert in een dinosaurus!

Screechers Wild

Screecher Wild – level 3

Tot slot heb je ook nog de Screecher Wild level 3 voertuigen. Het level 3 voertuig komt met zes verzamelbare schijfjes en brengt de transformatie naar een nieuw niveau. De level 3 Screecher Wild verandert na het vangen van één van de schijfjes, maar verandert nogmaals na het vangen van een tweede schijfje! Dit zie je bijvoorbeeld bij de Screechers Wild Level 3 Scorpiodrift. De level 1 en 2 voertuigen vielen hier zo goed in de smaak, dat er inmiddels een level 3 voertuig is toegevoegd aan de collectie!

Screechers Wild

Screecher Wild Disc Blaster & Speed launcher

We hebben het al de hele tijd over de verzamelbare schijfjes. Ze zien er heel simpel uit en je kunt ze naar een voertuig toeschuiven of een voertuig erop af laten rijden. Het voertuig zal altijd veranderen bij de aanraking met één of meerdere van de schijfjes, maar het is natuurlijk veel leuker als er wat meer actie bij komt kijken!

Screechers Wild Disc Blaster

Hiervoor kan je de Screechers Wild Disc Blaster voor gebruiken. Deze blaster schiet de schijfjes richting de voertuigen. Je plaatst ze in de blaster door ze boven in de ’trechter’ te gooien en vervolgens op de schietknop te drukken. En het is nog best een kunst om de voertuigen op de juiste manier te raken, wat het schieten met de Screechers Wild Disc Blaster extra leuk maakt!

Screechers Wild Disc Blaster

Screechers Wild Speed Launcer

We kunnen het ook omdraaien! Wil je niet de schijfjes schieten maar een voertuig? In dat geval kan je gebruik maken van de Screechers Wild Speed Launcer. Met deze launcer lanceer je de voertuigen richting de schijfjes. Raak je de schijfjes dan transformeren de voertuigen!

Wat vinden wij ervan?

Wij zijn fan van de Screecher Wild voertuigen. We hebben een level 1 voertuig, een level 2 voertuig en de Disc Blaster mogen testen. En sinds we deze in huis hebben wordt er dagelijks mee gespeeld. In de eerste instantie leken de voertuigen kwalitatief misschien niet de sterkste, maar niets in minder waar. Nadat een voertuig is getransformeerd klap je dit eenvoudig weer in elkaar. De Screechers Wild zijn voor kinderen vanaf 6 jaar oud, maar onze 4-jarige dochter heeft het na even oefenen ook door. Ze klapt de voertuigen zo weer terug om er vervolgens met de Disc Blaster weer tegenaan te schieten. Dus zeker niet alleen een aanrader voor stoere jongens, maar ook voor stoere meiden! De Screechers Wild zijn inmiddels te koop bij Top1Toys, Intertoys en op Bol.com!

Screecher Wild

vanaf €9,99
9

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier
  • Origineel
  • Voor stoere jongens én meiden

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

7 comments

  1. Dit is echt weer iets voor mijn zoontje, dus ik doe mee! Hier wordt hij zeker enthousiast van, zie dat enthousiaste koppie graag 😉 Een leuk cadeau voor de Sinterklaasperiode!

  2. Hoi hoi,

    Wat een geweldig gave auto’s zullen de kleinkinderen heel erg blij van worden. Oma doet mee. Ik kende ze nog niet!

    Groetjes Claudia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.