Verlopen winacties

Winnen – Boek met rustgevende activiteiten voor kinderen (GESLOTEN)

Winnen – Boek met rustgevende activiteiten voor kinderen (GESLOTEN) 18 juni 20188 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Rustgevende activiteiten voor kinderen

Welkom bij een nieuwe winweek hier op Alles over Speelgoed! De vorige winweek was een doorslaand succes en dus hebben we ons best gedaan om weer mooie prijzen te verzamelen voor jullie. Vandaag beginnen we met een heel mooi boek, vol met rustgevende activiteiten voor kinderen.

Rustgevende activiteiten voor kinderen

rustgevende activiteiten voor kinderen

Dit leuke en laagdrempelige boek staat vol met allerlei activiteiten die aansluiten op de belevingswereld van (jonge) kinderen. Er staan onder meer eenvoudige yoga-oefeningen in, liedjes, verhaaltjes en opdrachtjes om kinderen te helpen bij hun fantasiespel.

Dit boek kan zowel thuis gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. Met dit boek betrek je het kind actief bij het bedtijdritueel. Ook is het ideaal voor op een kinderdagverblijf of op school. Doordat de draaischijf met het olifantje verschillende opties geeft (nu eens een liedje, dan weer een grappig spel), is het bedtijdritueel elke avond anders.

Het boek is uitgebracht door Uitgeverij Holland. Uitgeverij Holland is al meer dan 90 jaar een zelfstandige uitgeverij, gevestigd in het historische centrum van Haarlem. De uitgeverij richt zich met name op kinder- en jeugdboeken. Het is een gebonden boek met uitklapplaten en bestaat uit 16 pagina’s. Ligt sinds kort in de winkels voor 14,95 euro.

Winnen!

En het leuke is: we mogen dus ook een exemplaar van dit mooie boek weggeven. En meedoen is heel erg simpel! Wil jij ook fijne (bed)rituelen met je kindje maken? Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van het boek ‘Rustgevende Activiteiten’ wordt op maandag 2 juli 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

8 comments

 1. Ik maak heel graag kans voor onze tweeling Lucas en Eva 😀 Dit zou echt fantastisch voor ze zijn en ik ben vooral benieuwd naar de yoga-oefeningen 🙂
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: @lindaenbjorn
  Instagram: @lindaenbjorn
  Ook heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief 😀

 2. Ik waag ook graag keen kansje. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 3. Ben wel benieuwd naar dit boek. Lijkt me erg leuk en rustgevende activiteiten zijn wel goed voor mijn dochtertje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.