Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Project Mc²: cosmetica & wetenschap komen samen

Project Mc²: cosmetica & wetenschap komen samen 29 december 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Project Mc²

Met Project Mc² laat jij zien hoe knap en hoe slim jij bent! Project Mc² is voor superslimme en coole meiden (of jongens). Wetenschap en cosmetica komen samen en bezorgen jou een geweldige schoonheidservaring.

Wat is Project Mc²?

Project Mc² is een team van superslimme en coole meiden. Zij gebruiken hun wetenschappelijke kennis en spionagevaardigheiden om misses uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 (‘innovate’). De originele serie is te volgen op Netflix!

Maar nu is het aan jou! Jij kan je aansluiten bij deze stoere meiden. Maak gebruik van S.T.E.A.M. om de wereld een make-over te geven door het uitvoeren van diverse experimenten.

Nu in de (web)winkel

Er liggen inmiddels diverse Project Mc² producten in de winkel. Producten waarmee jij toffe wetenschappelijke cosmetica experimenten kunt uitvoeren. We vertellen er jullie graag meer over!

Project Mc² Ultimate Makeover bag

We beginnen met de Project Mc² Ultimate Makeover bag! Met deze ultieme tas voor een make-over kan iedere geheim agent uit de voeten. Je kunt experimenteren en er geweldig uitzien met de make-up experimenten die vermomd zijn als kunstenaarsmaterialen.

Project Mc² Ultimate Makeover bag

Maak je eigen nagellak, lipgloss, haarmascara of make-up van krijt. Je bewaart al je gemaakte make-up in een chique lab dat is vermomd als rugzak. Experimenteer steeds opnieuw en neem je experimenten mee op pad. In deze rugzak zijn de volgende items te vinden: lipglosspen, nagellakpen, tube voor haarmascara, potje voor make-up 2 pipetjes, experimentboekje en ingrediënten voor make-up: krijtjesschijf met 6 kleuren, glanzende nagellak (basis), gekleurde nagellak en lipgloss met glitters en geurtje.

Ook leuk om te lezen: 3D Nail-a-Peel voor prachtige nagels

Project Mc² Slumber Party Science Kit

Heb je zin in een slaapfeestje? Gebruik wetenschap om het tofste feestje voor jou en je vriendinnen te organiseren. De Project Mc² Slumber Party Science Kit bevat zes experimenten om de huid te verzorgen, waardoor jullie volledig tot rust komen. Je kunt o.a. je eigen lichaamsgel met suikerscrub en glitters maken. Maar wat dacht je van een heerlijk gezichtsmasker met regenboogmotief? Ook dat behoort tot de opties!

Project Mc² Slumber Party Science Kit

Combineer de inbegrepen samenstellingen met huis-, tuin- en keukenproducten om de experimenten steeds opnieuw te kunnen uitvoeren. Deze set bevat o.a. een gezichtsmaskerpalet, 2 potten, mengkom en lepel, roller, verstuiver, brilletje, kwast en spa-ingrediënten: kleimasker van mineralen, basis voor suikerscrub, glanspoeder en 2 geuren.

Hebben jullie de Slumber Party Science Kit of de Ultimate Makeover bag al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.