Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur

Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur 4 juli 20206 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Film Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur

Heb je altijd al een prinses willen zijn en ben je gek van paarden? Dan is de film Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur echt iets voor jou! Deze film heeft begin dit jaar in de bioscoop gedraaid en is nu beschikbaar op dvd. Wij vertellen je er meer over!

Prinses Emmy – de film

In de film Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur draait het allemaal om een jong meisje met een speciale gave. Dit meisje is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Hoe bijzonder is dat?!

Film Prinses Emmy

Het leven van Emmy kan dan ook niet beter, heerlijk rondhangen met haar 26 paardenvriendjes. Elk van deze vriendjes is vernoemd naar een letter in het alfabet. En samen genieten Emmy en haar vrienden van hun heerlijke leventje. Totdat haar sluwe en jaloerse nicht Gizana opduikt en Emmy het leven zuur maakt. Wie gaat er gehuldigd worden op Prinsessendag? Het wordt een ware strijd waarbij Emmy het moeilijk heeft met de komst van haar nicht. Gizana blijft haar maar uitdagen.

Prinses Emmy i

En alsof haar nicht nog niet genoeg is krijgt Emmy ook nog te maken met het magische boek dat haar de ultieme test laat ondergaan. Emmy moet bewijzen dat ze haar talent verdient. Lukt het Prinses Emmy om een goede prinses te worden en haar gave te behouden? Bekijk hieronder de trailer:

Wat denk jij gaat het Emmy lukken? Je ziet het in de film Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur!

Over Just4kids

Zijn jullie al bekend met Just4kids? Zij zijn verantwoordelijk voor de film Prinses Emmy, maar hebben nog veel meer leuke televisie voor kinderen. Kennen jullie Just4kids.tv bijvoorbeeld al? Deze dienst maakt het mogelijk om de leukste kinderseries en films te bekijken vanuit huis. Een soort Netflix maar dan speciaal voor kinderen, je leest er hier meer over!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

6 comments

  1. Leuk, ik doe mee! Mijn dochter die dol is op prinsessen, eenhoorns en paarden. Ze zal deze film vast en zeker heel vaak gaan bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.