Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Verlopen winacties

Review | Het prentenboek Sneeuwwitje (Efteling)

Review | Het prentenboek Sneeuwwitje (Efteling) 4 maart 202112 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Prentenboek Sneeuwwitje 

Wat is het toch balen dat we op dit moment de Efteling niet kunnen bezoeken. Maar gelukkig is er het Sneeuwwitje prentenboek dat is uitgebracht door de Efteling!

Prentenboek Sneeuwwitje

Wie kent het sprookje Sneeuwwitje niet? Het verhaal over een prachtige prinses die bij zeven dwergen in huis terechtkomt. Wanneer ze van een giftige appel eet gaat het helemaal mis. Zal ze ooit nog wakker worden na het eten van de giftige appel van de boze koningin? In dit betoverende prentenboek komt het wereldberoemde sprookje tot leven!

Prentenboek Sneeuwwitje 

Wat vinden wij van het prentenboek Sneeuwwitje?

Het prentenboek Sneeuwwitje heeft een stevige kaft en is van stevig papier gemaakt. Het verhaal bevat prachtige tekeningen van Job van Gelder en Esther Rosier. Het is makkelijk (voor) te lezen en is leuk opgebouwd qua teksten en lettertypes.

prentenboek Sneeuwwitje

Een prachtig uitgevoerd prentenboek met sfeervolle tekeningen van Job van Gelder en Esther Rosier. Alle beroemde quotes komen voorbij, wie kent het niet ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land?’. De kinderen vinden het verhaal spannend en super leuk!

Het Prentenboek Sneeuwwitje & de Efteling

Het nieuwe prentenboek werd feestelijk gelanceerd in de Efteling. Sneeuwwitje heeft nu naast haar eigen plek in het Efteling Sprookjesbos ook nog haar eigen prentenboek! Hoe leuk is het dan ook om de sprookjes uit het Sprookjesbos ook nog eens thuis te beleven. Of misschien niet eens thuis maar in het Vakantiepark Efteling Loonsche Land! De Efteling blijft maar ontwikkelen en blijft tijdens deze ontwikkeling steeds trouw aan waar het allemaal mee begon. Het vertellen van sprookjes, sagen, legenden, mythes en verhalen.

Naast het prentenboek Sneeuwwitje verschenen eerder ook al de verhalen van Pinokkio en Roodkapje.

Sneeuwwitje

€13,99
8.5

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Leesplezier

8.5/10

Pros

 • Goede kwaliteit
 • Mooi geïllustreerd

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

12 comments

 1. voor mijn kleindochter een leuk kado, ze kan inmiddels al zelf lezen, dit vind ze vast geweldig

 2. Wat zou dat fijn zijn voor mijn kleindochter! Jammer genoeg zit ik met mijn 79 jaar niet op Facebook!
  Ik wil wel graag iedereen vertellen over : Alles over speelgoed’ maar heb op Facebook niets te zoeken!
  Ik hoop dat ik toch voor mijn 4 -jarige kleindochter mee mag doen!

 3. Leuk, ik doe mee! Mijn dochtertje is dol op prinsessen en ook op sneeuwwitje. Ze heeft zelfs een jurk van Sneeuwwitje. Dit boek zal zeker in de smaak vallen.

 4. Wat een leuk boekje!!!
  Daar zou ik mijn kleindochter graag blij mee maken.
  Zij kan al aardig lezen !
  Naar de Efteling gaat op het moment niet, dan maakt dit prentenboek veel goed.
  Om privéredenen heb ik geen facebook, maar volg bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

 5. Voor onze jongste dochter die bijna jarig is. Vorig jaar geen visite vanwege de lockdown. Nu mogen we 1 gast ontvangen. We gaan er hoe dan ook een feestje van maken. En dit boekje zou een heel leuk cadeautje zijn. Ze is dol op sprookjes, de Efteling en de gouden en zilveren boekjes. Ik zeg win-win-win en ga duimen!

 6. oh wat missen wij de efteling zeg. Sneeuwwitje is zo’n heerlijk verhaal. Als vrouw bij de dwergen wonen.
  Ik doe graag mee voor mijn zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.