Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Poopsie Slime Surprise | Slime Smash en Poop Packs

Poopsie Slime Surprise | Slime Smash en Poop Packs 26 juni 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Poopsie Slime Smash

Al jaren staat Poopsie Slime Surprise! bekend om eenhoornpoep en regenboogslijm. Ik ben zelf misschien niet de allergrootste fan van slijm en glitters, maar eerlijk is eerlijk; er zijn maar weinig dingen waar ik mijn kinderen (5 en 3) blijer mee maak. Onlangs mochten we de twee nieuwe producten uitproberen van deze lijn: Poop Packs En Slime Smash. Een heleboel slijm, glitters én plezier.

Poopsie Slime Smash

Laten we beginnen met de Slime Smash. Dit is een doos met vier verschillende kleuren bloemen. Daarin kun je ‘crunchy’ slijm maken. Dat laat zich denk ik het beste omschrijven als wat taaier, dikker slijm. Elk slijm heeft 3 verschillende soorten texturen en een crunchy vulling om te kneden. Het kan bewaard worden in de bloemenvormpjes.

Poopsie Slime Smash

Elke Slime Smash bevat:

  • 4 zachte slijm met een speciale geur
  • Een uiterst zeldzame regenboogcontainer
  • Glanspoeder, stofregen en sprankeling om toe te voegen aan je slijm
  • 2 extra smash slijmpakketten voor nog meer slijm
Poopsie Slime Smash

Stappenplan

Het is de bedoeling dat je een stappenplan volgt om zo jouw eigen slijm te maken. Ik ga je alvast een gouden tip geven: LEG PLACEMATS NEER! Dit kan ik niet genoeg benadrukken, want het slijm hecht zich namelijk plus er komen echt ontzettend veel glitters aan te pas! En dit wil je niet allemaal op je tafel hebben.

Poopsie Slime Smash

Vervolgens mag je de slijmkrans uit de bloem halen. Haal het papier eraf en kies een van de zakjes met glitters uit. Daarna doe je er strooisel bij. Vervolgens sla je de krans plat (vandaar de naam ‘smash’) en dan ga je kneden. Je moet net zo lang kneden tot alles een mooi geheel is. Zoals gezegd krijg je veel veel zakjes glitters erbij, dus je kunt zelf kiezen. Uiteindelijk krijg je iets zoals op de afbeelding bovenaan de blog.

Poopsie Slime Smash

En het slijm kun je dus in de bloemen bewaren:

Poopsie Slime Smash

De Poopsie Slime Smash wordt aangeraden voor kinderen van 6 jaar en ouder. Ik heb het zelf gedaan met mijn kinderen van 5 en 3 en dat ging prima. Soms moest ik helpen om iets open te maken, maar verder deden ze alles zelf. Dikke pret natuurlijk, want het werd één boel van glitters en slijm!

Poop Packs

De Poopsie Slime Surprise Poop Packs hebben hetzelfde doel; slijm maken, maar zijn toch weer heel anders. Het is echt verbazingwekkend wat er allemaal in het doosje zit. De Poopsie Slime Surprise! Poop Packs komen allemaal met een schattige sleutelhanger-pop en een speciaal flesje voor het mengen van de slijm. Nieuw zijn de verrassingsparels die een speciale geur met zich meebrengen. Voeg deze toe om het slijm heerlijk te laten ruiken en bewaar het slijm in de sleutelhanger.

Poopsie Slime Surprise

Elke Poop Pack bevat:
– 10 magische verrassingen
– 2 eenhoorn food pakketten voor twee keer zoveel slijm
– Een nieuw slijm textuur
– Eenhoorn magic packet
– Nieuwe eenhoorn lepel en fles
– Nieuwe Poop sleutelhangers
– Geurparels en een verzamelblad

Poopsie Slime Surprise

Daarna ga je aan de slag. Je krijgt een doosje of andere houder en je kunt aan de slag. Wij hadden een doosje met ‘Sparkle’ erop, maar er zijn ook bekers en dergelijke. Je maakt het doosje open en dan ga je slijm maken. Er zit ook een lepeltje bij. Je kunt zwart of wit eenhoorn slijm maken. Dat meng je met een ander zakje en dan moet je roeren om slijm te maken.

Poopsie Slime Surprise
Poopsie Slime Surprise

Vervolgens voeg je de geurparels toe. Wij hadden blijkbaar een superzeldzame set en ook bedeltjes erbij. Deze mengden we er ook door. Het eindresultaat zag er bij ons zo uit:

Poopsie Slime Surprise

Uiteraard krijg je hier ook een bewaardoosje bij. In ons geval het bekende drolletje van de Poopsie Slime Surprise.

Poopsie Slime Surprise

Ik heb altijd een beetje tegenstrijdige gevoelens over dit soort speelgoed. Je vindt de glitters namelijk nog weken later in huis. Ook bleef het crunchy slijm overal aan plakken. Maar voor de kinderen Poopsie Slime Surprise elke keer weer een feestje. Ze kunnen uren zoet zijn ermee en dat is toch ook wel heel bijzonder. Zo af en toe is dat de glitterboel wel waard!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.