Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Polly Pocket is terug!

Polly Pocket is terug! 25 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Polly Pocket

Polly Pocket, het doet mij ontzettend denken aan vroeger. Dit speelgoed is namelijk niet nieuw, maar wel opnieuw uitgebracht. Dus wacht niet langer en aak kennis met de nieuwe Polly en haar vriendinnen!

Wat is Polly Pocket?

Polly is een lief, vrolijk meisje met blonde haren. Ze beleeft de leukste en spannendste avonturen. En jij kan met Polly en haar vriendinnen spelen! Met de nieuwe speelgoedcollectie wordt elke dag een nieuwe belevenis. Ga op stap in een cabrio of misschien ga je wel liever op vakantie met een cruiseschip? Het kan allemaal in het luxueuze leven van Polly. Samen met haar vrienden en familie beleeft zij de leukste avonturen.

Polly Pocket – de speelsets

Het speelgoed bestaat uit verschillende sets die allemaal met elkaar zijn te combineren. Zo creƫert ieder kind een eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. En het handigste je neemt het zo mee naar toe, want pocket betekent natuurlijk zak, dus je stopt Polly en haar vriendinnen eenvoudig in je tas of jaszak! Benieuwd naar de nieuwste sets? Lees dan snel verder!

Polly Pocket Personages

Tiny Pocket Places

Tiny Pocket Places zijn de kleinste uit de Polly Pocket serie. Het zijn plekjes waar Polly en haar vrienden en vriendinnen graag een bezoekje aan brengen. Zo gaan ze graag picknicken met Polly’s Picknick. Maar ze gaan ook naar Lila’s ballet uitvoering of op Shani’s camping avontuur!

Pocket World

De Pocket World serie is net wat uitgebreider dan de Tiny Pocket Places. In deze serie vindt je twee personages in jouw Polly Pocket! Speel met Polly en Shani en de flamingo zwemband vol verrassingen. Of misschien speel je liever met Polly en Shani en de cupcake met verassingen? Ga je liever wintersporten of naar het strand? Ook dat is mogelijk!

Polly Pocket Pocket World Flamingo Floatie

Ook leuk om te lezen: Lock Stars – de sleutels tot al jouw geheimen

De overige sets

Ben je echt fan van Polly en haar vriendinnen? Dan zijn de wat duurdere en grotere Polly Pocket sets een aanrader. Gek van dieren? Dan kan je spelen met Polly en de dierensalon. Of ga je liever winkelen? Dan breng je Polly en haar vriendinnen naar het winkelcentrum . En voor de echte feestbeesten is er het swingende dansfeest!

Polly Pocket Dierensalon

Ben je benieuwd geworden naar het nieuwe speelgoed van Polly en haar vriendinnen? Neem dan ook eens een kijkje op de website van Mattel voor meer spellen en video’s.

Hebben jullie het nieuwe Polly Pocket speelgoed al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.