Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Pole Position | Puzzelen met racewagens!

Pole Position | Puzzelen met racewagens! 25 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pole Position

Het is hier bijna zomervakantie! Wij zijn zelf gek op autovakanties. En we moeten best ver rijden voor onze vakantie en twee kids dus onderweg bezig houden. Gelukkig hebben we onlangs leuke spellen van SmartGames gekregen. Eén daarvan is Pole Position. Vandaag lees je onze review.

Pole Position

Pole Position is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het is een 3D reisspel met magnetische racewagens. Het is een soort legpuzzel in een tinnen blik. Er zijn in totaal 48 puzzels op 6 verschillende circuits. Je krijgt er een boekje met opdrachten bij en het is de bedoeling dat je de racewagens op die manier op het speelveld weet te zetten. De wagentjes staan allemaal op een plastic ondergrond van verschillende vormen. In totaal zijn er 8 magnetische puzzelstukjes, naast auto’s ook bomen. Het spel is goed voor ruimtelijk inzicht en probleemoplossend denken.

Wat vindt Spencer van het spel?

Spencer is 8 en kan zich goed vermaken met dit soort spelletjes. We hebben meerdere spellen van SmartGames, zoals Apple Twist. Het zijn spellen met verschillende moeilijkheidsniveaus, dat geldt ook voor Pole Position. Het spel zit er tof uit en zit slim in elkaar. Spencer vindt het leuk dat hij de verschillende ondergronden kan wisselen. Dat houdt het uitdagend voor hem. Je kunt overigens de autootjes ook nog draaien op de ondergronden. En dat allemaal in een tinnen blik dat niet al te groot is en je zo in je koffer stopt om mee te nemen op reis! Hoe handig!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.