Dagje uit Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Televisie & film Trends

Betoverend zomeravontuur: Maxie en haar ondeugende tandenfee!

Betoverend zomeravontuur: Maxie en haar ondeugende tandenfee! 23 juli 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Maxie en haar ondeugende tandenfee

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor de zomervakantie? Zoek niet verder! Vanaf 9 augustus 2023 kun je genieten van de betoverende film ‘Maxie en haar ondeugende Tandenfee’ in de bioscoop. Deze hartverwarmende film neemt je mee op een avontuurlijk en grappig reisje, perfect voor de hele familie!

Een Vriendschap vol Magie: Maxie en Violetta’s Gekke Avonturen

Het verhaal volgt Maxie, een meisje dat met haar moeder naar de grote stad verhuist, waar haar moeders nieuwe vriend met zijn kinderen woont. Maxie mist de natuur en bloemen om haar heen, maar alles verandert wanneer ze Violetta ontmoet, een bijzondere en ondeugende tandenfee in opleiding. Samen beleven ze de meest gekke avonturen en wordt het leven in de stad een stuk leuker!

Magie, vriendschap en avontuur

De film is geschikt voor alle leeftijden en heeft een geweldige stemmencast, met onder andere Sarah Nauta als Maxie en Fé van Kessel als Violetta. Regisseur Caroline Origer, bekend van eerdere succesvolle series, heeft met deze film een waar familie-avontuur gecreëerd.

In het verhaal probeert Violetta als tandenfee speeltjes tevoorschijn te toveren, maar dat gaat niet zoals gepland. Ze tovert constant bloemetjes! Wanneer het jaarlijkse examen nadert, moet Violetta haar best doen om te slagen en het juweel te ontvangen dat haar van en naar de mensenwereld kan brengen. Maar wanneer ze glorieus zakt voor het examen, besluit ze op eigen wijze haar missie te volbrengen.

Maxie en haar ondeugende tandenfee

“Maxie en haar ondeugende Tandenfee” is een film vol magie, vriendschap en avontuur. Het is een geweldige manier om samen met je gezin een bijzondere bioscoopervaring te beleven tijdens de zomervakantie. Mis dit betoverende avontuur niet en geniet samen van de prachtige wereld van Maxie en Violetta!

Vanaf 9 augustus 2023 in de bioscoop

Dus, noteer de datum in je agenda – vanaf 9 augustus 2023 kun je de film ‘Maxie en haar ondeugende Tandenfee‘ bewonderen in de bioscoop. Laat je meevoeren door het vrolijke verhaal en geniet van een onvergetelijke zomervakantie met deze magische film! Veel kijkplezier!

Ook leuk om te lezen: The Jungle Bunch – World Tour | Vanaf 24 augustus in de bioscoop

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.