Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Pokémon Trainer Mission & Pokémon Trainer Guess | Review

Pokémon Trainer Mission & Pokémon Trainer Guess | Review 6 december 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pokémon Trainer Mission 1

Hebben jullie fans van Pokémon thuis? Dan hebben we de ultieme tip voor je: Pokémon Trainer Mission en Pokémon Trainer Guess – Sinnoh editie. Dit zijn ontzettend leuke spellen die je thuis kunt doen! Wij mochten ze van BOTI testen en vandaag lees je onze bevindingen.

Pokémon Trainer Mission

Pokémon Trainer Mission detecteert Pokémon om je heen. Je kunt dus in je eigen omgeving Pokémon vangen. Hoe cool is dat? Je krijgt een trainerkaart en daarmee ga je aan de slag. De Pokémon Trainer Mission praat tegen je (in het Nederlands!) en geeft je instructies. Zo zegt het spel welke kant je op moet, of je misschien moet bukken en waar de Pokémon zich bevindt. Zo kun je een hele elektronische verzameling opbouwen. Je kunt in totaal 65 Pokémon vangen en 40 missies voltooien. Op je trainerkaart kun je afvinken welke Pokémon je al gevangen hebt.

Wat vindt Spencer van de Pokémon Trainer Mission?

Spencer is ontzettend gek van Pokémon en is héél blij met de Pokémon Trainer Mission. Hij loopt geregeld met de detector door het huis op zoek naar Pokémon. Het is een erg grappig gezicht om te zien. Je moet namelijk je armen allerlei kanten op bewegen en soms bukken of juist springen. Voor de Pokémon-fans is dit een waar feestje. Maar er is nog meer!

Pokémon Trainer Guess

Ook mochten we Pokémon Trainer Guess – Sinnoh editie testen. Ook al zo’n feestje! Hiermee moet je maar liefst 107 Pokémon raden. Dit doe je aan de hand van een veldgids. Ook dit spel is geheel in het Nederlands. Denk aan een Pokémon en beantwoord de vragen van de Pokémon Trainer Guess. Dan raadt de trainer aan welke Pokémon je denkt. Je kunt gewoon praten tegen de trainer. Als jouw Pokémon wordt geraden, dan wordt het aan je verzameling toegevoegd.

Wat vindt Spencer van dit spel?

Ook dit is echt een musthave voor alle Pokémon fans. Pokémon Trainer Guess – Sinnoh editie is erg grappig, omdat Spencer op zijn manier echt een heel gesprek voert met de trainer. Hij heeft inmiddels al alle Pokémon verzamelt, maar gelukkig kun je trainer gewoon resetten en opnieuw beginnen. Ik vind zowel de Pokémon Trainer Mission als de Pokémon Trainer Guess – Sinnoh editie echt aanraders voor de Pokémon fans onder ons. Ze zijn allebei in het Nederlands, dus ook jonge kids kunnen er mee aan de slag! Aanraders dus!

Meer lezen over Pokémon? Lees hier alles over Japanse Pokémon kaarten.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.