Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch 17 januari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch

Verken de natuurwonderen van de regio Lental en ontrafel het mysterie rondom het verschijnsel in New Pokémon Snap! En mocht je nu denken de naam Pokémon Snap ken ik. Dat kan kloppen! Het nieuwe spel voor de Nintendo Switch is geïnspireerd op het klassieke Nintendo 64-spel!

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch

Ons geduld wordt nog even op de proef gesteld, maar vanaf 30 april 2021 speel je dit nieuwe Pokémon spel exclusief op de Nintendo Switch. En in dit spel draait alles om de vele prachtige eilanden van de regio Lental.

Bezoek de meest uiteenlopende ecosystemen

De archipel van de regio Lental bevat de meest uiteenlopende ecosystemen. Van dichte jungle tot onmetelijke woestijnen. De archipel zit boordevol Pokémon die niemand mag missen. En deze ga jij op de foto zetten! In New Pokémon Snap kruip je in de huid van Pokémon-fotograaf die m et professor Mirror en zijn assistent Rita samenwerkt en ecologisch onderzoek uitvoert. Aan jou de belangrijke taken, Pokémon fotograferen!

Ga op pad in de NEO-ONE

Tijdens het avontuur ga je op pad met de NEO-ONE, dit voertuig zal je veiligheid bieden waardoor je alle tijd hebt voor de mooiste foto’s. Via verschillende routes verken je het eiland en overal bevinden zich wilde Pokémon die in groepen leven en in hun gebied patrouilleren.

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch - Ecosystemen

Gebruik fluffruit (fruit uit de regio) om naar de Pokémon te gooien en de aandacht te trekken. Al snel zul je hele speciale Pokémons ontdekken in het spel New Pokémon Snap. Al eens van Illumina gehoord?

New Pokémon Snap: Illumina

Al snel zul je hele speciale Pokémons tegenkomen. Een vreemde gloed onderscheid ze van de rest. Dit eigenaardige verschijnsel komt alleen voor in de regio Lental en heeft de naam: Illumina. Ontdek jij de geheimen van dit mysterie?

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch

Maak de mooiste foto’s

Professor Mirror zal al de foto’s die je maakt beoordelen en een score geven. In New Pokémon Snap worden de foto beoordeeld op basis van houding, hoe groot ze overkomen of ze je aankijken en de positie op de foto.

Scoor punten met foto's
New Pokémon Snap - Fotografeer Pokémons

Maak jij de mooiste foto’s met de hoogste score? Vanaf 30 april 2021 kan je aan de slag!

New Pokémon Snap kopen

Het is echt nog even geduld hebben, maar dat hebben we er wel voor over toch! Mocht je nou niet tot 30 april kunnen wachten met kopen? Bestel New Pokémon Snap dan nu al in de Nintendo eShop, zo weet je zeker dat jij hem als één van de eerste in huis hebt!

Ook leuk om te lezen: Het allerleukste Pokémon speelgoed

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.