Games en Elektronica Trends Verlopen winacties

Osmo Genius Starter Kit voor de iPad

Osmo Genius Starter Kit voor de iPad 16 januari 202119 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Osmo - Genius Starter Kit

Wat is er leuker dan leren combineren met plezier maken? Dit doet het bekroonde spelsysteem Osmo. Dit systeem, exclusief voor de iPad, introduceert een nieuwe soort spelen, waarbij een digitale omgeving en fysiek spel naadloos in elkaar overgaan.

Osmo

Wat is Osmo dan precies? Zoals gezegd is het een leerzaam systeem voor kinderen waarbij de digitale en fysieke wereld samenkomen. De zelf ontwikkelde ‘Reflective AI’ technologie zorgt ervoor dat de iPad camera de fysieke objecten die voor het apparaat liggen kan ‘zien’. Deze techniek is de eerste in z’n soort en geeft kinderen een blanco doek om zichzelf te uiten en te leren door middel van fysiek spel. Kijk voor een duidelijke uitleg onderstaand filmpje

“Het is nooit eerder zo belangrijk geweest om onze kinderen nieuwe manieren van spelen en leren met hun handen te bieden. Als vader weet ik als geen ander hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van een kind,” zegt Pramod Sharma, Osmo’s mede-oprichter en CEO.

Genius Starter Kit

De eerste kit die Osmo in Nederland introduceerde is de vernieuwde Osmo Genius Starter Kit. Deze set is een introductie in de wereld van Osmo. Deze biedt alles wat kinderen van 6 tot 10 jaar nodig hebben om actief en fysiek leren en digitaal plezier te combineren. Dit met behulp van fysieke accessoires en vijf verschillende apps: Numbers (rekenen), Tangram (puzzelen), Words (spelling), Newton (natuurkunde) en Masterpiece (tekenen). Uiteraard allemaal in het Nederlands.

Genius Starter Kit Osmo

De Genius Starter Kit werkt op de iPad Pro 9,7, alle iPad Mini en Air modellen, iPad 2 en hoger.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

19 comments

  1. Dank je dat we de kans krijgen deze te winnen.Heel graag een kansje voor mijn kleinkinderen , die kunnen allen een duwtje gebruiken

  2. een mooi pakket voor de dametjes van mijn huishoudelijke hulp! Verdienen ze wel ……ze helpen mama waar het kan en doen zo ontzettend hun best om op de “laptopschool” bij te blijven!

  3. Dit is mooi voor mijn kleindochter.
    Ik heb om privéredenen geen Social Media meer, maar volg alleen bloglovin
    Heel graag doe ik mee.

    1. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Morris. Hij heeft een eigen IPad gekregen voor het thuisonderwijs leuk als hij daarmee ook leuke spellen kan doen waarvan hij ook wat leert.

  4. Een prachtig cadeau voor mijn -moeilijk lerende -zoon die niet meer thuis wil leren en huiswerk maken! Hij wil naar school en niet meer worstelen met alle opdrachten! Spelenderwijs leren op deze manier is een vorm van geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.