Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Pocket Money Piggies | Nieuw!

Pocket Money Piggies | Nieuw! 15 juni 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pocket Money Piggies

Er is een nieuwe trend! Pocket Money Piggies van BOTI. Dit zijn schattige kleine spaarvarkentjes met allemaal leuke verrassingen erin! Wij mochten er eentje reviewen en vandaag lees je onze bevindingen!

Pocket Money Piggies

Pocket Money Piggies zitten in een plasticvrije shopping bag. Er zijn 5 verschillende thema’s Pop Star, Sport, Kawaii, Prom Party en de Winter. De Piggies zitten verstopt in de spaarvarkens en zijn grappige varkentjes met mini-accessoires een miniwinkel en outfits in elke spaarpot. In elke verpakking zit:

  • 1 Piggy-personage,
  • 4 volledige outfits,
  • 1 mini-winkel,
  • 4 accessoires,
  • 1 stickervel.

De richtprijs voor de varkentjes zijn 9.99 euro. En daar krijg je dus aardig wat voor!

Wat vinden wij van het product?

Onze dochter Jasmijn (6) was gelijk enthousiast toen ze het schattige varkentje thuis kreeg. Wij hebben de paarse ontvangen, Prom Party. Unboxen is het nog steeds helemaal dus dit viel goed in de smaak. Het varkentje komt met wat accessoires waardoor je het tot een soort kleedkamertje kunt verbouwen. In het spaarvarkentje zit een kleine Piggie. Daarbij krijg je allerlei outfits voor het varkentje en schattige kledinghangers en dergelijke om een echte kleedruimte te creëren.

En de outfits zijn uitgebreid. Niet alleen een jurkje of iets dergelijks, nee compleet met hoofdaccessoires en bijvoorbeeld selfiestick! Hoe leuk is dat!? “Kijk mama ze is zo cute”, hoorde ik Jasmijn geregeld zeggen. Voor ongeveer 10 euro zijn de Pocket Money Piggies een leuk cadeau dat nog goed betaalbaar is. Gezien de hoeveelheid spulletjes die je krijgt, zal je kind zich er zeker goed mee vermaken!

Meer BOTI? Lees hier alles over Peppa Pig speelgoed van BOTI

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.