Baby en Peuter Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Ga op avontuur met de Klorofil Camper

Ga op avontuur met de Klorofil Camper 14 juni 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ga op avontuur met de Klorofil Camper

De Klorofil dierenfamilies genieten volop van hun natuurwereld rondom de Magische Speelboom, maar ze houden ook van spannende avonturen buiten hun vertrouwde omgeving. Met de nieuwe Klorofil Camper kunnen ze nu overal naartoe reizen en hun avonturen voortzetten. Deze unieke camper is een echt huis op wielen en biedt talloze mogelijkheden voor plezier en verkenning.

Alles over de Klorofil Camper

De Klorofil Camper is uitgerust met een eigen keuken, eetkamer en slaapkamer, waarin kinderen kunnen spelen en ontdekken. De ronddraaiende kuipstoelen zorgen voor extra interactie en plezier tijdens het spelen. Verder bevat de camper een verborgen tv die tevoorschijn komt met de bekende ‘POP’. In de oven kunnen verschillende gerechten worden bereid, terwijl de tafel in een handomdraai kan worden omgetoverd van eettafel naar spelletjestafel. Onder het dak van de camper bevindt zich een verborgen slaap- en speelruimte, compleet met een glijbaan en draaimolen.

Ga op avontuur met de Klorofil Camper

Neem de avonturen overal mee naartoe

De Klorofil Camper wordt geleverd met handige accessoires, waaronder het walrusvriendinnetje Lena en een picknicktafel. Deze accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de camper en dankzij het praktische handvat kan de camper overal mee naartoe worden genomen. Of het nu een reis naar het park is of een bezoek aan een vriendje of vriendinnetje, de camper zorgt altijd voor speelplezier onderweg.

Urenlang speelplezier gegarandeerd

Met meer dan 8 verrassende en leuke activiteiten biedt de Klorofil Camper eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en allerlei avonturen bedenken voor de dierenfamilies. Of het nu gaat om het bereiden van een denkbeeldige maaltijd in de keuken, het kijken naar een spannende film op de pop-up tv of het hebben van een fantasierijk slaapfeestje onder het dak, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De Klorofil Camper is [raktisch en gebruiksvriendelijk

De camper is niet alleen een bron van plezier, maar ook praktisch in gebruik. Alle accessoires kunnen worden bewaard in de camper, waardoor opruimen een fluitje van een cent is. Dankzij het handvat is de camper gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties. Of het nu binnen of buiten is, de avonturen met de Klorofil Camper gaan altijd door.

Breid de wereld van de Magische Speelboom uit en laat je kinderen de wonderen van de natuur ontdekken met de Klorofil Camper. Laat hun fantasie de vrije loop en beleef samen onvergetelijke avonturen.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.