Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Leuke én leerzame producten voor thuis aan tafel

Leuke én leerzame producten voor thuis aan tafel 23 april 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Placemets van Balaboosta

Leuke en leerzame producten voor kinderen om mee te spelen, wij zijn er dol op! Spelenderwijs iets leren werkt vaak namelijk heel goed! Daarom vertellen we jullie vandaag graag meer over de placemats van Balaboosta. Met deze placemats maak je aan tafel zitten tijdens het eten nog leuker!

Leerzame producten van Balaboosta

We gaan jullie meer vertellen over het tafeltextiel van Balaboosta! En hoewel tafeltextiel misschien niet heel aantrekkelijk klinkt is het zeker een aanrader om even door te lezen. Het tafelkleed en de placemets van Balaboosta zorgen ervoor dat kinderen het gezelliger gaan vinden om aan tafel te zitten. En de producten van Balaboosta stimuleren kinderen tegelijkertijd om spelenderwijs met letters om te gaan. Kinderen leren letters herkennen en aan elkaar plakken. Geschikt voor jong en oud!

Het tafelkleed van Balaboosta

Over het tafelkleed schreven wij al eerder! Het is een kleed vol met letters. En wat daar leuk aan is? Het is eigenlijk een grote woordzoeker waar kinderen op mogen kleuren. En zijn jullie klaar met zoeken en kleuren? Dan gooi je het tafelkleed in de wasmachine en kan je de volgende dag weer opnieuw beginnen!

tafelkleden van balaboosta

Lees hier ons hele artikel over het tafelkleed van Balaboosta!

De placemets van Balaboosta

Zie je een heel tafelkleed niet zitten? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt ook een set van 4 placemats kopen en het werkt hetzelfde als het tafelkleed. Wij mochten de sets met 4 placemats testen en delen onze ervaring met jullie, lees je mee?

Placemets van Balaboosta

Onze ervaring met de placemets

De placemats en de tafelkleden van Balaboosta zijn 100% van katoen en ideaal om op te kleuren. Wij kregen een set met 4 placemats met daarbij 8 textielstiften van Crayola en een boekje met uitleg. En zonder enige voorbereidingen hoeven te treffen kan je aan de slag. Zo konden Jamie (7 jaar) en Fenna (5 jaar) ook echt niet wachten tot het avondeten. De placemats werden op tafel gelegd en de kinderen gingen aan de slag!

Woorden zoeken
Placemets van Balaboosta

Fenna begint net een beetje met lezen en schrijven, dus zij begon de letters uit haar naam te zoeken. Jamie daarentegen ging enthousiast aan de slag en zag voornamelijk dingen die hij erg lekker vindt! Zo zag hij cola staan (al is dat onderdeel van het woord chocolade), hamburger, snoep en koek. Maar gelukkig staan er ook heel veel gezonde woorden op de placemats van Balaboosta. En al heel snel zie je ontzettend veel woorden. Hier werd het een wedstrijd wie er de meeste kon vinden!

Placemets

Met de bijgeleverde stiften kleur je eenvoudig op de placemats en de kleuren komen goed naar voren. En ben je klaar met het zoeken van woorden of heb je ze allemaal gevonden? Dan was je de placemats in de wasmachine op 30 graden en je kan weer opnieuw beginnen! Benieuwd of de placemats echt schoon worden? Je ziet het op de foto hieronder.

Placemets van Balaboosta gewassen

De conclusie, zijn de placemats van Balaboosta aan te raden? Wat ons betreft wel! De kinderen hebben er al veel plezier aan beleefd, inmiddels ook tijdens het eten. Zeker op momenten dat je langer aan tafel zit is het een ideale afleiding. En een bijkomend voordeel is toch ook zeker de educatieve kant van de placemats. Zonder dat kinderen het vaak door hebben zijn ze spelenderwijs bezig met letters. En heel eerlijk? Ook voor volwassenen zijn de placemats erg leuk!

Kennen jullie de tafelkleden en placemats van Balaboosta al?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.