Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Paw Patrol Fold and Draw | Review

Paw Patrol Fold and Draw | Review 5 februari 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Paw Patrol Fold and Draw

Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma. De Paw Patrol zijn hier thuis nog mateloos populair. Daarnaast zijn Spencer (7) en Jasmijn (4) gek van kleuren en knutselen. Deze liefdes komen samen in de Paw Patrol Fold and Draw. Dit is een ezel voor jonge kunstenaars die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Wij kregen er eentje opgestuurd en vandaag lees je onze bevindingen.

Paw Patrol Fold and Draw

De Paw Patrol Fold and Draw is een ezel die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Het heeft een tekenbord, een krijtbord, een magnetisch bord, een whiteboard en een bord waarmee je kan kleuren door erover heen te tekenen. Dit bord heeft ribbeltjes in de vorm van de Paw Patrol. Bij het bord krijg je krijtjes, waskrijtjes, enkele kleurplaten en een wisser.

Je kunt de borden op verschillende manieren neerzetten. Je kunt ze tweezijdig gebruiken en aan elkaar vastmaken met de klemmen aan weerszijden. Het wijst zich eigenlijk vanzelf. Onze 7- en 4-jarige konden er prima zelf mee uit de voeten.

Let op; niet alles zit erbij. De magneetjes en de whiteboardstift die je op de foto ziet, zijn van onszelf.

Wat vonden wij ervan?

De Fold and Draw is een leuk en handig object voor de kleine kunstenaars onder ons. Het is makkelijk in gebruik en veelzijdig. Je krijgt enkele kleurplaten erbij, maar uiteraard kun je ook zelf kleurplaten printen en deze erbij gebruiken. Daarnaast hebben de kinderen ook hun eigen stiften en potloden erbij gehaald. Wat wij wel een nadeel vonden, is dat niet alles erbij zat. De set was extra leuk geweest als er al een whiteboardmarker bij zat en wat Paw Patrol magneetjes bijvoorbeeld. Het maakt de kinderen allemaal niets uit, zij zijn heel blij met hun nieuwe tekenbord!

Meer Paw Patrol? Lees hier alles over Junior Labyrinth.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.