Reviews Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Verlopen winacties

Paper Surprise Dolls, bedacht door kinderen

Paper Surprise Dolls, bedacht door kinderen 20 januari 202113 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Paper Surprise Dolls

Kennen jullie de Paper Surprise Dolls al? Dit nieuwe speelgoedconcept is bedacht door twee zusjes en ligt sindskort in de winkels. En hoe tof is dat? Je eigen speelgoed bedenken en het vervolgens in de speelgoedwinkels zien liggen. We vertellen jullie vandaag meer over deze magneetpoppetjes!

Wat zijn Paper Surprise Dolls?

Paper Surprise Dolls zijn magneetpoppetjes met bijbehorende kleren, accessoires en een speciale kast of houder! Deze magneetpoppetjes zijn bedacht door twee zusjes Niobe (9 jaar) en Vida (6 jaar). Het begon als een hobbyproject samen met hun vader, maar inmiddels zijn de Paper Dolls in de winkel te vinden!

Paper Surprise Dolls

De Paper Surprise Dolls zijn in twee varianten verkrijgbaar en wij mochten ze testen! Kijk je mee?

De inhoud

De dolls zijn in twee varianten te koop, de starter pack en de extended pack. Om kennis te maken is de starter pack ideaal. In deze set vind je een magneetpoppetje, een houder, twee outfits en een checklist.

De inhoud

De extended variant is uitgebreider, in die set vind je een magneetpoppetje, een kledingkast, 2 outfits, 1 bijzondere outfit, 1 accessoire, 1 logo magneet en een checklist.

De inhoud

Wat kan je met de Paper Surprise Dolls?

Maar wat kan je dan met de Paper Surprise Dolls? Dat is heel eenvoudig, lekker spelen! Je kunt de poppen andere kleding aantrekken en lekker gaan combineren met de verschillende outfits die je in de sets vindt. En die sets zijn met oog voor detail ontworpen. Wordt jouw poppetje een zeemeermin of trekt ze een stoere broek met eenhoorn t-shirt aan?

Paper Surprise Dolls

De magneetpoppetjes zijn ideaal om creatief aan de slag te gaan, maar ook heel geschikt voor een rollenspel!

Onze ervaring met de magneetpoppetjes

De Paper Surprise Dolls zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Hier in huis kreeg Fenna (6 jaar) de eer om de magneetpoppetjes te testen. Bij het openmaken van de verpakking werd ze al snel enthousiast toen er allemaal kleding in vrolijke kleuren tevoorschijn kwam.

Kleertjes aantrekken

Er was eigenlijk geen uitleg nodig, ze begreep direct wat de bedoeling was. En nog voordat ik iets kon zeggen hadden de dolls al verschillende outfits aan. De poppetjes kunnen op de houder ‘vastgeplakt’ worden of in de kledingkast, zo zijn ze eenvoudig om te kleden.

Paper Surprise Dolls

Fenna was heel enthousiast en liet een vriendinnetje de Paper Suprise Dolls zien. Al snel waren ze samen aan het spelen en begonnen ze zelf kleding te tekenen. Gevolgd door de vraag, mama zou Sinterklaas deze in mijn schoen kunnen stoppen? Nou, wie weet!

Waar te koop?

De Paper Surprise Dolls liggen in alle Top1Toys vestigingen, maar zijn ook te verkrijgen via de eigenwebshop op papersurprise.com! Welke doll je krijgt is een verrassing. Er zijn 12 verschillende Paper Dolls en je ziet pas welke je krijgt tijdens het openmaken van de verpakking. Op de bijgeleverde checklist kan je aanvinken welke dolls je al hebt!

Paper Surprise dolls

Ook leuk om te lezen: Alles over #SNAPSTAR

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

13 comments

  1. Grappig dat kinderen van nu daar mee komen, maar ik had vroeger (48 jaar geleden) ook al papieren poppen die ik met magneetjes kon aankleden, dus helemaal nieuw is het idee niet!
    Wel lekker retro!

  2. Super leuk! Ik ken het ook nog van vroeger, maar toen was het zonder magneetjes. Je had een poppetje in ondergoed en die kon je dan zelf een shirt/trui/broek/rok/jurk aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.