Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed van het Jaar 2019 Trends Verlopen winacties

Review | #SNAPSTAR van YULU

Review | #SNAPSTAR van YULU 18 maart 202030 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

#SNAPSTAR van YULU

Influencers, wie kent ze niet? Enzo Knol, Onnedi, Kalvijn & ga maar door. Vanaf nu haal jij jouw eigen Social Influencer #SNAPSTAR poppen in huis. En ze zijn net zo stoer als de echte influencers! Ze vloggen, bloggen en nemen selfies. We vertellen je meer over #SNAPSTAR van YULU!

Wat is # SNAPSTAR?

#SNAPSTAR is een verzameling van 6 poppen met ieder een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. Ontmoet Lola, Echo, Aspen, Dawn, Yuki en Izzy! Ze zijn gek op vloggen, bloggen, selfies nemen en mode.

Wij kregen van YULU een supertof #SNAPSTAR pakket toegestuurd en zijn druk aan het testen gegaan. Vallen de influencer poppen hier thuis in de smaak? Je leest het hieronder!

De inhoud van het pakket

We ontvingen een prachtig pakket van YULU. En hoewel Fenna nog geen idee had van de inhoud was ze al helemaal blij met de prachtige roze doos met strik. We gingen dus snel aan het unboxen!

Influencer poppen testen
Unboxen Snapstar pakket
Unboxen #SNAPSTAR van YULU
Influencer poppen van YULU

En daar kwam de eerste pop tevoorschijn! En daar bleef het niet bij. In dit pakket zaten maar liefst 3 van de 6 influencer poppen. Met daarbij nog twee stoere outfits!

#SNAPSTAR van YULU

Wij mochten gaan testen met Izzy, Aspen & Echo!

Wat kan je met #SNAPSTAR?

De #SNAPSTAR poppen zijn zo gemaakt dat ze zeer beweeglijk zijn, dus je kan van alles met ze. Allereerst kan je ze verkleden en stylen zoals jij dat mooi vindt. De poppen worden geleverd met prachtige kleding en er zijn ook nog stoere kledingsetjes te koop.

#SNAPSTAR Izzy influencer pop
Extra kleding influencer poppen

Maar wat maakt de poppen dan influencer poppen? Dat komt toch wel door de moderne twist: de #SNAPSTAR Studio App.

De #SNAPSTAR Studio App

Naast kleding wordt er bij alle poppen een zogenaamde ‘green screen’ bijgeleverd. Deze bouw je in elkaar en zo creëer je een eigen studio voor jouw influencer pop!

De inhoud
#SNAPSTAR Studio

De pop plaats je op een standaard in de studio en je hebt nu alleen nog een mobiele telefoon nodig met de #SNAPSTAR Studio App.

Hoe werkt de #SNAPSTAR Studio App?

Open de studio app op je mobiele telefoon en je kunt aan de slag. Als eerste moet je even de juiste influencer pop selecteren (1), richt vervolgens je camera op de pop die je in de studio hebt geplaatst (2), maak een foto en jouw pop verschijnt bijvoorbeeld op het strand (3)! Nadat je de foto hebt gemaakt krijg je de mogelijkheid om in te zoomen of bijvoorbeeld een andere achtergrond te kiezen.

SNAPSTAR Studio App

Maar dat is niet alles! Want naast prachtige kleding is het natuurlijk ook tof als er iets aan het haar en de make-up gedaan kan worden. En dat kan! Je kan de poppen voorzien van o.a. oogschaduw en lippenstift (4). Je kan zelfs het haar van de #SNAPSTAR poppen halen (5) en er weer nieuw haar op plaatsen (6). De mogelijkheden zijn echt oneindig!

Studio app influencer poppen

Je kan natuurlijk ook met meerdere poppen aan de slag er zijn zoveel mogelijkheden! Het is dan ook ontzettend leuk om te zien dat de influencer poppen de nominatie voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 op zak hebben. Lees verder en ontdek wat de vakjury van #SNAPSTAR vindt.

Speelgoed van het Jaar 2019

De #SNAPSTAR poppen zijn genomineerd voor de titel ‘Speelgoed van het Jaar 2019’. En een nominatie krijg je niet zo maar! Een vakjury, bestaande uit journalisten, inkopers en speelgoed- en spellendeskundigen beoordeelt het speelgoed in verschillende leeftijdscategorieën. Over dit nieuwe product van 999Games zegt de jury het volgende:

Met de Snapstar poppen leert je kind op een veilige manier om te gaan met sociale media. Voor iedereen is er wel een pop: er zijn zes verschillende. Een green screen als achtergrond om te fotograferen en een standaard voor de pop worden meegeleverd. Met andere kapsels en make-up kan de hele look en feel van de pop worden veranderd.

Jury – Speelgoed van het Jaar 2019

Wat vinden wij van de poppen?

Onze 5-jarige is super enthousiast. Ze vindt de #SNAPSTAR poppen fantastisch en het aan- en uitkleden doet ze de hele dag door. Even wat schoenen of een paar oorbellen wisselen. Ze heeft er soms nog wat hulp bij nodig, maar het gaat het al aardig af.

Fenna met Izzy

Met het foto’s maken en het gebruiken van de Studio app helpt haar broer graag (en anders mama wel). De mogelijkheden zijn oneindig, zeker gezien het feit dat wij dus al 3 #SNAPSTAR poppen in huis hebben.

#SNAPSTAR Squad

Grappig is dat er al hele verhalen worden nagespeeld. En de poppen al een bezoekje hebben mogen brengen aan Fenna haar poppenhuis. Wat ons betreft is het een unieke combinatie tussen spelen in een eigen fantasiewereld en in de online wereld!

#SNAPSTAR poppen van YULU

€19,99
9.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

10.0/10

Pros

 • #SNAPSTAR Studio App voor het maken van prachtige foto's
 • Urenlang speelplezier met of zonder de app

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

30 comments

 1. Ik doe graag mee aan deze winactie! Dit is echt iets voor Fé! Kan ze -eventueel samen met haar vriendinnetjes- heerlijk tutten met deze poppen. Ze mooi maken, een leuke achtergrond uitzoeken, foto’s maken. Uren speelplezier!

   1. Heel leuk voor mijn kleindochter jaylinn van 7 ze kijkt er steeds naar op internet en ook naar andere dingen maar ik vind t fijn dat ze het zo veilig kan leren
    Dan voel ik me ook een beetje beter

  1. Helemaal van deze tydt, heele leuke poppen, hier in huis ook druk met vloggen en filmpjes maken, alleen lola ontbreekt nog?

  1. Ik waag weer een kansje. Gezien huidige omstandigheden zal de verjaardag vsn mijn meidje in april nieg kunnen doorgaan. Geen feest en dus ook mindet kafootjes. Dus probeer ik toch nog wat leuke dingen bij elkaar te sprokkelen voor haar.

  1. Dit is écht iets voor mijn dochter Britt❤! Het liefste heel de dag bezig met haar tablet, filmpjes maken en kijken! Super voor haar verjaardag over een paar weken??

 2. Dat is toch een droomcadeau voor menig meisje! Mijn dametje is er helaas nog iets te jong voor. Mijn nichtje zou het ook geweldig vinden, haar verjaardag komt er binnenkort weer aan. Wat zou ik haar graag met dit super leuke pakket verrassen! Niet actief op FB, volg op Bloglovin (loved/saved) en de nieuwsbrief.

 3. Dit vinden mijn kleindochters vast en zeker prachtige poppen .
  Ze zijn gek op poppen, maar dit is natuurlijk veel en veel leuker.
  Graag doe ik mee voor hen, maar ik heb geen Social Media (priveredenen), volg wel Bloglovin.
  Hoop een kansje te mogen wagen.

 4. Wauww toffe actie , mijn kleindochter is in december jarig , en wil haar graag verrassen met iets speciaal , en deze is echt te gek, dus deze fiere oma hoopt en waagt een kansje om haar kleindochter hiermee te kunnen verrassen

  1. Hier bijna een jarige jonge dame , die deze poppen wel geweldig zou vinden , en het zeker verdient , ze is al van jongs af aan een echte poppen mama , daarom waag ik ook graag voor haar deze mooie kans

  1. Wauw deze zijn zo leuk , dochter tje Sharona zou ze echt geweldig vinden haar voorkeur gaat naar lola, die ze ze het tofste , mama waagt een kansje en duimt graag mee

 5. Dat ziet er wel erg leuk uit! Mijn nichtje zou dit geweldig vinden, daarom maak ik graag een kansje. Wat zou ik het tof zijn om haar hiermee te mogen verrassen, ik blijf natuurlijk wel graag haar lievelingstante?

 6. Dawn is hier de grote favoriet bij mijn kleindochters, omdat ze heel veel lijkt op hun moeder
  Net zo mooi en met een grote bos zwarte krullen.
  Ik heb geen Soc.Media, om privéredenen, maar volg Bloglovin.
  Hoop een kansje te maken voor dit prachtige poppen pakket.

  Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid in deze barre tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.