Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends Verlopen winacties

ORB Slimy Xtreme Glitterz

ORB Slimy Xtreme Glitterz 15 maart 20208 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

ORB Slimy Xtreme Glitterz

De hype rondom slijm is nog lang niet voorbij! Wist je dat er nu een slijmfilm in de bioscoop te zien is? Zo hip en trendy is slijm dus nog steeds. En daarom vertellen we jullie vandaag over een nieuwe en toffe slijmvariant: ORB Slimy Xtreme Glitterz!

Glitterslijm, wie wil dat nou niet?

Slijm vol met glitters, wie wil dat nou niet? Hier in huis zijn ze in ieder geval enthousiast. Slijm wordt hier met grote regelmaat nog gekocht, maar deze variant kenden ze nog niet. Toen wij ORB Slimy Xtreme Glitterz binnen kregen om te testen was het dan ook feest in huis. Wat het precies is? Beeld zegt natuurlijk meer dan worden, dus bekijk snel even de onderstaande video:

What you see is what you get! Een hersluitbare verpakking vol met slijm met ontzettend veel glitters. En de ORB Slimy Xtreme Glitterz is in verschillende varianten verkrijgbaar!

ORB Slimy Xtreme Glitterz

Jamie (7 jaar) en Fenna (5 jaar) kregen beide een zakje ORB Slimy Xtreme Glitterz om te testen: roze en goud! Het slijm zit in een verpakking die aan de onderkant open geknipt kan worden. Let op dat je goed knipt, zodat je het slijm later weer terug kunt stoppen en kunt bewaren, de verpakking is namelijk hersluitbaar!

ORB Slimy Xtreme Glitterz

Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud! Is dit echt zoveel leuker dan al het ‘normale’ slijm? Jamie en Fenna vinden van wel!

Glitterslijm
Glitterslijm

ORB Slimy Xtreme Glitterz bevat namelijk glitters in verschillende figuurtjes. Van haartjes tot sterretjes. Het is in alle varianten weer anders. Je haalt het slijm redelijk makkelijk uit de verpakking en het is niet superdun. Je kan er dus lekker mee kneden!

ORB Slimy Xtreme Glitterz
Xtreme Glitterz

Voor de echte slijm fans zeker leuk om eens te proberen! Vind je het leuk om zelf slijm te maken? Je kan natuurlijk ook slijm toevoegen aan ons recept waarmee je zelf slijm kan maken!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Dit is echt iets voor mijn kleindochter, zij is gek op slijm en glitters, zoals bijna alle meisjes tegenwoordig.
    Voor haar doe ik graag mee, maar ik heb geen Soc. Media (privéredenen), maar volg wel Bloglovin.
    Ze is gek op roze!

  2. Slijm blijft bij mijn dochtertje onverminderd populair. Met glitters is natuurlijk helemaal leuk. ROZE heeft de voorkeur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.