Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Televisie & film

Ontdek het boek Escape Game Lupin | Review

Ontdek het boek Escape Game Lupin | Review 6 oktober 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Escape Game Lupin

Yess, het nieuwe seizoen van Lupin staat op Netflix!Als groot fan gaan we die hier natuurlijk meteen kijken. Ben je ook gek op de serie en op Escape Games? Dan is het boek Escape Game Lupin vast iets voor jou! Ik vertel je er alles over, lees je mee?

Alles over de serie Lupin op Netflix

Als je nog niet bekend bent met de Netflix-serie Lupin, dan raad ik je aan om deze zeker te gaan kijken! De serie volgt het leven van Assane Diop, een man die geïnspireerd is door de avonturen van Arsène Lupin, de beroemde gentleman-dief uit de Franse literatuur. Assane gebruikt zijn charme, intelligentie en meesterschap in vermomming en bedrog om wraak te nemen op de familie Pellegrini, die zijn vader onrecht heeft aangedaan. De serie is een mix van spanning, drama en mysterie, en elke aflevering zit vol met plotwendingen die je op het puntje van je stoel houden. Of je nu een fan bent van heist-films, detectiveverhalen of gewoon op zoek bent naar een meeslepende serie, Lupin heeft voor elk wat wils.

Waarom zou je Escape Game Lupin moeten spelen?

En de spanning en sensatie uit de serie is ook doorgevoerd in een Escape Game boek! Zo kan je het avontuur van Assane nog een keer beleven maar dan met extra puzzels en uitdagingen. En dit is waarom dat een aanrader is!

Escape Game Lupin
  1. Spanning en sensatie: Escape Game Lupin is niet zomaar een boek; het is een interactieve ervaring. Je moet cijfersloten kraken, geheime boodschappen decoderen en wachtwoorden hacken om verder te komen.
  2. Leer van de beste: Wie kan er een betere mentor zijn dan Assane Diop zelf? Leer de kneepjes van het vak en word zelf een meester in misleiding en bedrog.
  3. Een eerbetoon aan de serie: Als je een fan bent van de Netflix-serie Lupin, dan is dit boek een prachtige aanvulling op het verhaal en de personages die je al kent en waar je van houdt.
Escape Game

Mijn ervaring met het boek

Het Escape Game Lupin boek is ideaal om in de voetsporen te treden van Assane. Je wordt mee teruggenomen naar het eerste deel van Lupin, waar het allemaal is begonnen. Door te lezen en te puzzelen ga je achter de halsketting aan. Mocht je vastlopen, dan is Assane er om je te helpen; er zijn hints in het boek te vinden op drie verschillende niveaus.

Hints en oplossingen

En als je er dan nog steeds niet uitkomt, kun je de oplossing bekijken. Zo weet je zeker dat je alle puzzels begrijpt en het hele verhaal kunt uitspelen. Het boek is ideaal voor op een vakantiebestemming, voor onderweg of gewoon voor thuis aan de keukentafel.

Ben je klaar voor het avontuur?

Dus, ga je het einde van deze Escape Game bereiken? Het is nu aan jou om Assane te helpen en misschien zelfs de roof van de eeuw te plegen. Pak dat boek en duik in een wereld van avontuur, spanning en mysterie!

Ook leuk om te lezen: Whodunit Mysteries

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.