Televisie & film

Ninja Turtles: Totale Chaos | De Turtles zijn terug!

Ninja Turtles: Totale Chaos | De Turtles zijn terug! 14 augustus 202313 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ninja Turtles: Totale chaos

De Ninja Turtles zijn terug! Of misschien zijn ze wel nooit weggeweest. Je kunt nu namelijk in de bioscoop naar een gloednieuwe film kijken! Lees snel verder.

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar mocht je niet weten wie de Turtles zijn, hierbij een hele kleine samenvatting. Er zijn er vier: Leonardo heeft een blauwe bandana, Raphael een rode bandana, Donatello een paarse bandana en Michelangelo een oranje. Het zijn allemaal schildpadden, maar door speciaal slijm gemuteerd. En zij niet alleen, ook een rat. En hij is de leider van de Turtles. Ze leven in de riolen. Oh ja, en ze zijn allemaal gek op pizza! Genoeg ingrediënten dus voor een buitengewoon succesvolle franchise.

Ninja Turtles: Totale Chaos

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Ninja Turtles: Totale chaos

Meer lezen? Lees hier alles over Teenage Mutant Ninja Turtles speelgoed van BOTI!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

13 comments

  1. Oh wat een leuke actie! Ik wil graag kans maken om te winnen voor onze kleine. Papa is al sinds de jeugd jaren fan fan turtles en ik wil graag het stafje overdragen naar de volgende generatie. Ik weet zeker dat hij het leuk zal vinden. Duimen duimen duimen… cowabunga ?

  2. Ik maak heel graag kans de goeie ouwe TMNT tijd te mogen herbeleven en mijn zoontje Bart kennis te laten maken met Turtle Power! ?♥️??????

  3. COWABUNGA wat een super leuke winactie voor mijn zoon! Hier wordt hij heel enthousiast van mocht hij de prijs winnen!!! Fingers crossed ?

  4. Wow heel gaaf zeg ? hier waag ik dolgraag een kansje voor mee want dan kan ik even lekker genieten met mijn man en dochters. Dat kunnen we wel gebruiken na een grote stressvolle verbouwing. Even lekker ontspannen en alles vergeten, heerlijk lijkt me dat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.