Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Dagje uit

Nijntje x vermeer | Kunst met nijntje

Nijntje x vermeer | Kunst met nijntje 11 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

nijntje x vermeer

Speciaal voor de bijzondere Vermeertentoonstelling in het Rijksmuseum verschijnt het boek nijntje x vermeer. Zie jij de overeenkomsten tussen het werk van Dick Bruna en Johannes Vermeer?

Nijntje x vermeer

Bekijk de schilderijen van Vermeer samen met nijntje! Het werk van Johannes Vermeer en van Dick Bruna lijken heel verschillend, maar er is ook veel hetzelfde. Let maar op de houdingen, bewegingen en kleuren. En wist je dat Bruna en Vermeer allebei heel erg van de kleur blauw hielden? Net als de succesvolle uitgave nijntje x rembrandt is dit een leuk boek waarin je samen met jonge kinderen naar kunst kan kijken.

De tentoonstelling

Nijntje x vermeer is uitgegeven door Mercis Publishing in samenwerking met het Rijksmuseum, ter gelegenheid van de bijzondere tentoonstelling Vermeer. Met bruiklenen vanuit de hele wereld is dit de grootste Vermeertentoonstelling ooit. De tentoonstelling Vermeer is van 10 februari tot en met 4 juni te zien in het Rijksmuseum.

Verkrijgbaarheid nijntje x vermeer

Het boek nijntje x vermeer is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online. Er is tevens een Engelse editie uitgebracht: miffy x vermeer. De titels nijntje x rembrandt en miffy x rembrandt zijn ook nog verkrijgbaar. Ontwerp door Irma Boom.

nijntje x vermeer

Meer nijntje? Lees hier onze review van Welke vorm zie je, nijntje? 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.