Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Nieuwe LEGO boeken voor beginnende lezers

Nieuwe LEGO boeken voor beginnende lezers 28 mei 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nieuwe LEGO boeken voor beginnende lezers

Maak je klaar voor spannende avonturen met gloednieuwe LEGO boeken, speciaal ontworpen voor beginnende lezers! Van AVI-boekjes tot superheldenverhalen en avonturen in Jurassic World, er is voor elk wat wils. Ontdek snel wat deze boeken te bieden hebben en laat de jonge lezers genieten van het plezier van LEGO en lezen!

Leren lezen met AVI-boekjes in LEGO thema

Leer lezen met LEGO AVI-boekjes! Speciaal ontworpen voor beginnende lezers vanaf 6 jaar. In LEGO City – Dier in nood volg je Winston en Toby terwijl ze een dier in nood redden. Wie filmt het reddingsavontuur? Een perfect boek om de leesvaardigheid te oefenen!

LEGO City - Dier in nood

Voor lezers vanaf 8 jaar is er LEGO DC Superheroes – Justice League: Samen sterk. Dit boek neemt je mee op avontuur met Batman, Wonder Woman, Superman en andere helden. Misdaadbestrijding en enge vijanden zorgen voor een boeiend verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt.

LEGO DC Superheroes Justice League Samen sterk

Duik in de gaafste avonturen met Lekker lezen met LEGO voor lezers vanaf 9 jaar. In LEGO Geheime dinoverhalen – Dino’s op de camping! volg je Owen terwijl hij met zes kinderen gaat kamperen en te maken krijgt met een ontsnapte dino. Ontdek hoe Owen zijn overlevingstechnieken moet gebruiken in dit spannende LEGO Jurassic World™ boek!

LEGO Geheime dinoverhalen - Dino's op de camping

Laat de jonge lezers hun verbeelding en leesvaardigheid stimuleren met de nieuwe LEGO boeken voor beginnende lezers. Of ze nu de avonturen in LEGO City, DC Superheroes of Jurassic World willen verkennen, deze boeken bieden spannende verhalen en een kans om het plezier van lezen te ontdekken.

Ook leuk om te lezen: Haal LEGO bloemen in huis

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.