Bouw en Constructie Speelgoed van het Jaar 2023 Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Haal LEGO bloemen in huis!

Haal LEGO bloemen in huis! 16 februari 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Bloemen Bouwsets

Zoals veel van jullie werd ik met Valentijn verrast met bloemen. Niet zo maar bloemen, maar LEGO bloemen! Ik ben gek op LEGO, maar weet nooit zo goed waar ik de gebouwde sets moet neerzetten. Dat probleem heb ik niet met de LEGO bloemen die ik heb gekregen, die zet ik (als ze af zijn) in een mooie vaas in huis, superleuk! Er zijn inmiddels al verschillende bouwsets met bloemen verkrijgbaar, lees je mee?

LEGO bloemen bouwsets

Bloemen krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar de LEGO bloemen bouwsets zijn niet voor even. Deze bloemen zet je voor onbepaalde tijd in huis en je hoeft ze geen water te geven. Ik heb de sets die op dit moment (februari 2023) verkrijgbaar zijn voor je op een rijtje gezet:

LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313)

Allereerst het LEGO Icons Wilde bloemen boeket (deze heb ik gekregen). Deze set bevat 8 verschillende soorten wilde bloemen met verstelbare stelen. Van korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid tot gerbera’s, het is allemaal te vinden in deze set. Eenmaal gebouwd kan je ze in je allermooiste vaas plaatsen en laten stralen.

LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313)

Wist je dat deze set de titel ‘Speelgoed van het Jaar 2023‘ op zak heeft?

LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk (10314)

Ben je niet zo van de felle kleuren? Of ben je fan van droogbloemen? Dan is het LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk iets voor jou! Deze bouwset bevat verschillende mooie bloemen in herfstkleuren met een roos als middelpunt. Ben je klaar met bouwen dan kan je het bloemstuk op tafel zetten of aan de muur hangen.

LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk - 10314

LEGO Creator Expert Bloemenboeket (10280)

Ook in de LEGO Creator Expert collectie is een bloemenboeket uitgebracht. Dit bloemenboeket bestaat uit een heleboel prachtige bloemen in een prachtige kleuren. De stengels zijn verstelbaar, zo kan het boeket aangepast worden aan verschillende vazen. Het LEGO Creator Expert Bloemenboeket kan je zo dus overal plaatsen als opvallende blikvanger!

LEGO Creator Expert Bloemenboeket - Botanical Collection - 10280

LEGO Icons Orchidee (10311)

De laatste set vind ik ook prachtig, de LEGO Icons Orchidee. Met deze set maak je een prachtige plant met witten en roze bloemen. Het model is geinspireerd op een echte orichidee en heeft onderaan 5 bladeren en 2 luchtwortels. Bouw de blauwe geribbelde vaas en vul deze met de bruine LEGO schorsstukjes zodat het net echt lijkt!

LEGO Icons Orchidee
Welke LEGO bloemen bouwset zou jij wel thuis willen neerzetten?

Ook leuk om te lezen: LEGO Brawls | Ga de strijd aan!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.