Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

LEGO Brawls | Ga de strijd aan!

LEGO Brawls | Ga de strijd aan! 13 januari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

LEGO Brawls

Ons zoontje Spencer (8) heeft een grote passie: LEGO. Hij zich uren vermaken met het bouwen en spelen met de blokjes en vele poppetjes die hij inmiddels heeft verzameld. Onlangs kregen we de mogelijkheid om een LEGO spel voor de Nintendo Switch te reviewen: LEGO Brawls.

LEGO Brawls

In LEGO Brawls kun je jouw eigen LEGO poppetje bouwen en aanpassen zoals je zelf wilt. Naarmate je verder vordert in het spel, unlock je steeds meer opties. Dit doe je door te brawlen (vechten). Dit kan op verschillende manieren. Of je speelt in teams van 4 tegen elkaar, of speelt ieder voor zich of een deathmatch modus. Hierbij wint het eerste team dat 15 kills haalt.

Tijdens het vechten kun je nog kiezen uit meerdere opties die je hebt gemaakt voor jouw figuurtje. Soms moet je wel moeite doen om die te krijgen. Het vechten is verder vrij rechttoe rechtaan. Verwacht geen hele ingewikkelde gevechten. In het spel zit ook een Battle Pass systeem. Dat is gratis! Daarmee kun je allerlei speciale LEGO delen unlocken zoals Ninjago. Je speelt overigens cross platform, dus als jij op de Switch speelt en jouw vrienden op een ander platform kun je toch lekker samen brawlen!

Wat vindt Spencer van de game?

Spencer is net 8 en valt dus perfect in de doelgroep van deze game. Ik denk dat volwassenen LEGO Brawls wellicht snel kan vervelen, maar onze 8-jarige kan er geen genoeg van krijgen. De mogelijkheden om jouw eigen mini-figuur samen te stellen zijn dan ook echt eindeloos. Dat op zich vindt hij al fantastisch. Ook het vechten vindt hij erg leuk. Het is tegenwoordig zelfs zijn favoriete game. De game ziet er gelikt uit en verveelt hem dus zeker niet snel. Wat Spencer betreft dus zeker een aanrader!

Meer gamen? Lees hier onze review van Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.