Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Nieuwe updates in De Sims 4: Joodse Gerechten en de Familie Caliente

Nieuwe updates in De Sims 4: Joodse Gerechten en de Familie Caliente 27 mei 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nieuwe updates in De Sims 4

Electronic Arts heeft onlangs weer nieuwe updates in De Sims 4 aangekondigd. Je kan nu genieten van de heerlijke smaken van Joodse gerechten en de avonturen volgen van de beroemde familie Caliente. De updates voegen nieuwe dimensies toe aan het spel en bieden je de mogelijkheid om de rijke Joodse cultuur te ervaren en deel te nemen aan de opwindende levens van de Caliente-zussen.

Geliefde Joodse gerechten

De nieuwste update van De Sims 4 introduceert twee traditionele Joodse gerechten: matzeballensoep en challah. Spelers kunnen deze gerechten nu bereiden en serveren in de keukens van hun Sims. Met hun oorsprong in Oost-Europa bieden deze gerechten een heerlijke en culturele ervaring voor zowel de Sims als de spelers zelf. Of je nu zin hebt om familierecepten na te maken of een volledig nieuwe keuken te ontdekken, deze update biedt een smakelijke reis door het Joodse erfgoed.

Nieuwe updates in De Sims 4

Opfrisbeurt van de familie Caliente

De familie Caliente, bekend als het meest flirterige en vurige huishouden in De Sims 4, heeft een grondige opfrisbeurt gekregen. Het huishouden bestaat uit de pittige tweeling Nina en Dina, samen met Katrina en hun favoriete kennis, Don Lothario. Met de nieuwe updates kunnen spelers zich verdiepen in het schandalige en dramatische leven van de Caliente-zusters, terwijl ze de geschiedenis van hun bestaan en andere prominente niet-speelbare gebeurtenissen in de Sims-serie verkennen.

Nieuwe updates in De Sims 4

In de nieuwe updates in De Sims 4 worden spelers uitgenodigd om de smaken van Joodse gerechten te proeven en het leven van de familie Caliente opnieuw te ontdekken. Of je nu je culinaire vaardigheden wilt testen met matzeballensoep en challah, of de dramatische gebeurtenissen in het leven van de Caliente-zusters wilt volgen, deze updates bieden een frisse ervaring in de wereld van De Sims 4.

Ook leuk om te lezen: De Sims 4 Groene Oase en Kelderschatten


Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.