Televisie & film Verlopen winacties

Nieuw op Boomerang + WINNEN! (GESLOTEN)

Nieuw op Boomerang + WINNEN! (GESLOTEN) 16 juni 202011 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Boomerang

Op televisiezender Boomerang is deze maand weer van alles te zien! En we mogen ook nog eens een tof prijzenpakket winnen. Lees daar verderop in de blog alles over.

Machtige Mike

In Machtige Mike volgen we de slimme hond Mike die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poes en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war. Volg de gloednieuwe avonturen van Machtige Mike om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

Zomer special

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Elke dag om 09:00 uur.

Baby Looney Tunes

Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat; ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen!

Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes ieder weekend om 13:00 uur.

Boomerang

Boomerang richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. In Nederland is de zender onder meer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta.

Win het Boomerang pakket!

En je kunt een Boomerang prijzenpakket winnen. Met daarin:

  • Mighty Mike tas
  • Boomerang broodtrommel
  • Mighty Mike drinkbak
  • Boomerang handdoek

Wil jij kans maken op dat pakket? Je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs en vertel voor wie je het pakket wilt winnen!

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 27 juni 2020 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.