Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Ontmoet jouw (speelgoed)helden op de Nick Jr. Fandagen

Ontmoet jouw (speelgoed)helden op de Nick Jr. Fandagen 21 maart 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nick Jr. Fandagen
Nog geen plannen voor het paasweekend? Wij hebben een leuke tip voor je! Je kunt tijdens Pasen, op zondag 1 en maandag 2 april naar de Nick Jr. Fandagen in Duinrell bij Wassenaar. Op de televisiezender Nick Jr. zijn veel hele populaire televisieseries te zien. Denk aan het zeer succesvolle PAW Patrol, Shimmer en Shine en natuurlijk Dora. Zijn jouw kinderen ook zo’n fan van deze karakters? Tijdens de fandagen lopen ze allemaal rond!

Activiteiten tijdens de Nick Jr. Fandagen

 Uiteraard spelen de populaire karakters de hoofdrol tijdens de Nick Jr. Fandagen. Er zijn verschillende shows en er zijn allerlei activiteiten:

– Meet & Greets met o.a. Marshall, Chase en Skye van PAW Patrol, Shimmer & Shine en Dora en Diego
– Nick Jr. Speurtocht
– Nick Jr. Mini Show
– Spelen, knutselen & kleuren
– Nick Jr. speelveld met o.a. springkussens
– Nick Jr. Quiz
– Nick Jr. Voorleeshoek
– Glitter tattoo’s & tiara’s maken

Nick Jr.

Nick Jr. is een onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux. Dat is een multimedia kanaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het is beschikbaar op tv (KPN: kanaal 53, Ziggo: kanaal 306) en op de website www.nickjr.tv. Programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien. Sinds eind vorig jaar is Kim Kötter aangesteld als ambassadrice.

Tickets voor de Nick Jr. Fandagen

Zoals gezegd worden de fandagen gehouden op attractiepark Duinrell. De toegangsprijs tot het park is €19,50 p.p. voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Let op: het Tikibad is NIET inbegrepen bij de toegangsprijs tot de Nick Jr. Fandagen, hiervoor geldt een aparte toeslag. Ook zijn er parkeerkosten. Het park is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Alle activiteiten vinden plaats op het terrein van attractiepark Duinrell.

Wil je een impressie zien van de Nick Jr. Fandagen van vorig jaar? Kijk dan op de site van het evenement.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.