Baby en Peuter Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

My Real Jam voor de echte rocksterren!

My Real Jam voor de echte rocksterren! 23 februari 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

My Real Jam Muziekinstrumenten voor kinderen

Heb je (jonge) kinderen in huis die gek zijn op muziek maken? Maken ze liefst de hele dag door muziek tot je er gek van wordt? Dan is het tijd om kennis te maken met My Real Jam van Little Tikes. Muziekinstrumenten voor kinderen, waarmee ze kunnen oefenen om een echte rockster te worden!

Word een echte rockster met My Real Jam!

Met de muziekinstrumenten uit de My Real Jam collectie van Little Tikes geef je kinderen een eigen podium. De muziekinstrumenten laat ze lekker jammen en hun eigen concerten spelen. Dit kan met de akoestische gitaar, maar ook op het drumstel, de piano of met de dj mixer. Voor elk kindje zit er een geschikt instrument bij.

In de My Real Jam collectie vind je de volgende instrumenten:

My Real Jam Muziekinstrumenten voor kinderen

Wat kan je met deze muziekinstrumenten?

De My Real Jam muziekinstrumenten zijn voorzien van 4 standen. De eerste stand laat kinderen ‘met de band spelen’. Hiermee speel je samen met de band om een top nummer op te voeren. Ga je liever solo dan is er de stand ‘solo jammer’. De ‘vrij spelen’ stand is voor de echte creatieveling en de laatste stand is de Bluetooth stand, hiermee kan je een nummer uit het verbonden apparaat mee jammen.

Elektrische gitaar voor kinderen

Wat maakt de My Real Jam instrumenten zo leuk?

Kinderen kunnen aan de slag met instrumenten die net echt lijken, maar dan wel geschikt zijn voor jongere kinderen. Geen mega gitaar in de handen, maar realistisch ontworpen instrumenten met de perfecte grootte. En het fijnste aan deze muziekinstrumenten: de volumeregeling. Zo hebben ouders in de hand wanneer en hoeveel geluid er mag worden gemaakt. In combinatie met de vier verschillende speelstanden zijn de elektrische gitaar, de akoestische gitaar, de drums, het keyboard en de de DJ mixer draaitafel de muziekinstrumenten die jonge kinderen willen hebben!

DJ mixer voor kinderen
Hebben jullie de My Real Jam van Little Tikes al in huis?

Ook leuk om te lezen: Maak muziek met Tweet Beats

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.