Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

My First Barbie | Review

My First Barbie | Review 21 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

My First Barbie

Onlangs vertelden we jullie al over My First Barbie. Dit zijn de allereerste Barbiepoppen speciaal ontworpen voor kleuters. Wij mochten er eentje reviewen en vandaag lees je onze bevindingen.

My First Barbie

De nieuwe My First Barbie-poppen zijn groter dan reguliere Barbies; 34,3 cm in vergelijking met de standaard 29,2 cm. Ze is gemakkelijker aan te kleden, heeft kleding met klittenband en een groter en zacht lichaam. Haar handen zijn gesloten (makkelijker met aankleden) en ze heeft lang haar. Er zijn vier verschillende poppen verkrijgbaar in vier verschillende huidskleuren. Wij kregen het model Teresa opgestuurd. Hieronder op de foto hebben we haar naast een traditionele Barbie gelegd, zo kun je duidelijk het verschil in grootte zien.

Niet alleen zijn er My First Barbie poppen gelanceerd, ook zijn er allerlei accessoires. Er zijn huisdieren, een slaapkamerset en nog veel meer. Bij de Barbies krijg je een grote(re) borstel om haar haar te kammen.

Wat vindt Jasmijn van de pop?

Jasmijn is net een paar weken zes en vindt Barbies helemaal geweldig. Ze heeft al mijn oude Barbies van vroeger en speelt daar geregeld mee. Dat vindt ik zelf zo gaaf, speelgoed dat generaties lang meegaat. Jasmijn was heel blij toen we deze mooie My First Barbie opgestuurd kregen. Het valt gelijk op hoe groot en mooi de Barbie is. Haar gezicht is echt prachtig met met alle details. Bij de pop krijg je een borstel, een huisdiertje, een zonneklep en schoenen. Ook heeft ze een mooie jurk aan. Jasmijn ging gelijk aan de slag en begon met het kammen van haren en het spelen met haar nieuwe pop.

Zoals we gewend zijn van Barbie is ook deze pop van erg goede kwaliteit. Dit is een erg slimme uitvinding van Mattel, nu kunnen kinderen nog jonger van Barbie-poppen genieten. Jasmijn vindt haar in ieder geval geweldig. Ze heeft haar gebombardeerd tot grote zus van de rest van haar poppen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.