Boeken, School en Vrije tijd Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Minecraft fictieboeken te koop

Minecraft fictieboeken te koop 16 juli 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Minecraft fictieboeken

Minecraft is nog steeds mateloos populair. Met bijna 100 miljoen (!!) actieve spelers per jaar is Minecraft ongekend populair en nog steeds de grootste game wereldwijd. Minecraft, ook wel ‘virtueel LEGO’ genoemd, is leuk om te doen én educatief. En je kunt nu ook Minecraft fictieboeken kopen!

Minecraft

Minecraft fictieboeken

Het spel stimuleert de creativiteit en verbetert schoolprestaties bij vakken als wiskunde en natuurkunde. Niet voor niets hebben veel scholen het al onderdeel gemaakt van hun lesprogramma. Uitgeverij MEIS & MAAS heeft inmiddels, sinds de lancering van de eerste handboeken, al meer dan een half miljoen boeken van dit game-fenomeen verkocht. En nu zijn de eerste twee delen van de Minecraft fictieboekenserie ‘Avonturen op Woodsword’ te koop. ‘In de game’ (deel 1) en ‘Nacht van de vleermuizen’ (deel 2) liggen sinds enkele weken in de winkel. ‘Duik in het diepe’ (deel 3) volgt in september 2019. De boeken zijn geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Minecraft fictieboeken

In deze officiële Minecraft-serie raken vijf jonge Minecraft-spelers in hun geliefde game verstrikt. Wanneer de game werkelijkheid is geworden, moeten ze al hun kennis en kunde van het spel gebruiken om te verkennen, bouwen én te overleven.

Met onze Minecraft non-fictieboeken hebben we al veel kinderen weten te bereiken die in het dagelijks leven niet zo snel een boek pakken. Met deze Minecraft-serie, waar gaming en fictie samen komen, zetten we de volgende stap om (nog) meer kinderen aan het lezen te krijgen. Minecraft – Avonturen op Woodsword is dé nieuwe fictieserie voor jongens en meisjes die van Minecraft houden.

Marijn Koets, mede-eigenaar van MEIS & MAAS

Gek op gamen? Heb je de graphic novel van internationale topgamer Ali-A al gelezen?

Deel 1 – In de game

Vier jonge Minecraft-spelers hebben een geheim. Hun maffe natuurkundelerares heeft een VR-bril gemaakt die hen naar de game kan transporteren! Maar als de game echt is… zijn de gevaren dat ook!

Deel 2 – Nacht van de vleermuizen

Een zwerm vleermuizen dringt hun real-life school binnen terwijl een horde zombies hun Minecraft-dorp aanvalt. Lossen Ash en haar vrienden het op?

Deel 3 – Duik in het diepe

Ash, Morgan en hun vrienden stappen opnieuw in het spel en nemen een diepe duik in de onderwaterwereld van Minecraft! Een schatkaart belooft een avontuur, maar het kan ook een val zijn…

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.