Games en Elektronica

Mario Strikers: Battle League Football | Binnenkort

Mario Strikers: Battle League Football | Binnenkort 21 mei 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Mario Strikers: Battle League Football 

Mario fans opgelet! Op 10 juni verschijnt er een nieuwe game voor de Nintendo Switch: Mario Strikers: Battle League Football. In deze game kunnen spelers zich uitleven in Strike. En daarin is alles toegestaan! Wij vertellen je er vandaag meer over.

Mario Strikers: Battle League Football 

Mario Strikers: Battle League Football lijkt op voetbal, maar dan zonder de scheidsrechter en regels. Je speelt het vijf tegen vijf. En alles is toegestaan om te winnen. In het spel kunnen spelers een team vormen van bekende personages uit het Paddenstoelenrijk, inclusief Mario, Peach, Donkey Kong en Toad, en lokaal met maximaal acht spelers of online spelen. Daarbij kunnen spelers de tegenpartij met teamtackles passeren, tegenstanders omver beuken, of een Strikebol grijpen voor een hyperschot die twee punten op kan leveren. Overtredingen bestaan niet in Strike – dus kies zelf maar hoe je afrekent met het andere team!

Unieke eigenschappen

Elk personage blinkt uit in verschillende eigenschappen. Omdat er geen regels gelden, zijn beschermende middelen geen overbodige luxe. Daarom kunnen spelers stoere uitrusting aan hun personages toevoegen om hun eigenschappen te versterken en diepere strategieën mogelijk te maken. Zo kunnen personages met bepaalde uitrustingen bijvoorbeeld sneller bewegen, makkelijker scoren of beter tackles weerstaan.

Wanneer spelers er klaar voor zijn, kunnen ze met hun vrienden samenkomen in de online-only Strikersclub-mode. In deze spelstand kunnen spelers hun eigen club vormen met maximaal 20 strikers of toetreden tot een bestaande club, om het vervolgens op te nemen tegen andere clubs voor punten en een hogere plek in het klassement van elk seizoen. Club-bezitters kunnen de outfits van hun club zelf aanpassen en krijgen na elke wedstrijd tokens die ze kunnen gebruiken om het clubstadion aan te passen.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar Mario Strikers: Battle League Football?

Meer nieuwe games? Lees hier meer over Splatoon 3.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.