Bouw en Constructie

Magformers: bouwen met magneten

Magformers: bouwen met magneten 24 maart 201927 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Magformers

Kennen jullie Magformers al? Dit leuke magnetische bouwspeelgoed valt hier in huis al jaren in de smaak. Toch valt het mij op dat het speelgoed bij veel van jullie nog niet bekend is. Daar komt na vandaag verandering in!

Wat zijn Magformers?

Magformers is educatief bouw en constructiespeelgoed voor jongens en voor meisjes. Met dit speelgoed creëer je je eigen magnetische 3D-structuren. Het is dan ook heel simpel: klik, bouw & speel.

Zoals je in de bovenstaande video kunt zien zijn de mogelijkheden oneindig. Het uitgangspunt is dan ook dat er geen grenzen staan op jouw creativiteit. En ook het hebben van plezier is van belang! De Magformers zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en je kunt ermee spelen totdat jij vindt dat je er te oud voor bent. En als het aan de makers van Magformers ligt ben je dat nooit!

Het assortiment

Hoe meer bouwmagneten, hoe groter de bouwwerken. Klinkt heel logisch, toch? Dat dachten ze bij Magformers ook. Maar omdat niet iedereen groot wil beginnen hebben ze verschillende bouwsets op de markt gebracht. Wil je klein beginnen dan kan je beginnen met de 14-delige bouwset. Wil je het grootst aanpakken dan kan je ook gaan bouwen met de 62-delige bouwset.

Magformers review

Er zijn ook bouwsets met een thema, zo bouw je met de My First Tiny Friend set verschillende lieve diertjes. Bouw je liever een robot? Dat kan met de Walking Robot set!

Onze ervaring

Veel ouders zijn enthousiast over Magformers en wij kunnen dat beamen. Al jaren spelen de kinderen hier regelmatig met de Magformers. De kinderen bouwen zelf de mooiste constructies maar kunnen ook rustig bouwen met het bijgeleverde boekje vol constructies.

Magformers

Wil je meer weten, lees dan hier onze review!

Magformers & Clics Toys

Als laatste vinden we het nog leuk om te vertellen dat Magformers onderdeel zijn van Clics Toys. Clics Toys is een Belgisch bedrijf waar wij onlangs meer leerden tijdens een rondleiding in de Clics fabriek! Naast de Magformers kan je bij Clics Toys ook terecht voor Clicformers & Tileblox.

Hebben jullie de Magformers al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

27 comments

  1. Deze actie en prijs is echt te gek , duim en deel Dus op tv alvast mee, wil graag mijn kleindochters ermee verrassen ,leuk en creatief bezig zijn , zou echt te gek zijn

  1. Ken t zelf niet. Maar zou een luxe zijn voor mijn broer zijn kleinzoontje. Zou motorisch heel goed voor hem zijn dus toy toy. Ik duim en hoop dat t naar Nayten kan

 1. Dat is zeker leuk speelgoed hier ook nog steeds een van dr favo dingen. Ze heeft nu nog een setje van 6 dus de creaties zijn nog wat beperkt (een diamant is leuk te maken). Zou graag deze set voor dr willen winnen ter uitbreiding. Zal ze leuk vinden

 2. Lijkt me super tof en ook wel leerzaam wil graag kansje wagen voor mijn dochtertje Sharona, zou ze super tof vinden

 3. Heel graag zou ik meedoen voor mijn kleindochter.
  Heb alleen geen Social Media ( Om privéredenen), maar volg wel op Bloglovin.
  Hoop dat ik ondanks dat ook mee mag doen.

 4. Allo,
  Super wedstrijd ! Perfect voor mijn zoon
  Newsletter ok (delvallee…)
  Insta ok (psychologue1973)
  FB ok (ariane delvallee)

  Goede avond

 5. Wat een leuk uitdagend en creatief speelgoed is dit. Hier zal mijn zoontje veel plezier aan beleven dus ik doe een poging!

 6. 7 april is mijn kleinzoontje Nick jarig en de Magformers bouwset nou reken maar daar zal Nick ongetwijfeld super blij mee zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.