Bouw en Constructie Spellen en Puzzels

Ludos Imaginem K3 pixel start set

Ludos Imaginem K3 pixel start set 2 maart 201919 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ludos Imaginem K3 pixel start set

Ludos Imaginem, we hebben er eerder al over geschreven. Het lijkt op schilderen op nummer, maar dan anders! In samenwerking met Studio 100 heeft Ludos een nieuwe set op de markt gebracht: de Ludos Imaginem K3 pixel start set! We vertellen je er graag meer over.

Wat is Ludos Imaginem?

Het is geen schilderen op nummer, maar bouwen op nummer! Eerder hebben we de Jungle starterset getest. Met deze set konden we maar liefst 6 dieren bouwen met de bijgeleverde steentjes.

Ludos Imaginem

Hoe werkt Ludos?

Een starterset bestaat uit een aantal bouwplaten, tekeningen, de steentjes (in verschillende kleuren) en een klein pennetje. De bouwplaten leg je boven op een tekening en met het pennetje plaats je de gekleurde steentjes op de juiste plek. Zoals we zal schreven, niet schilderen op nummer, maar bouwen op nummer!

De Ludos Imaginem K3 pixel start set

De bouwsets van Ludos Imaginem vallen hier in huis heel goed in de smaak! En met een kleine K3 fan in huis zal ook de nieuwe set goed in de smaak vallen. Sindskort verkoopt Ludos de K3 pixel start set!

Ludos Imaginem K3 pixel start set
De Ludos Imaginem K3 pixel start set

Wie is K3?

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal niet weet wie K3 is. K3 is een meidengroep bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje. Als beste vriendinnen maken zij grappige en spannende avonturen mee. Ze hebben al diverse cd’s uitgebracht maar houden zich ook bezig met het maken van musicals, televisieprogramma’s en bioscoopfilms. In Nederland en België lopen ontzettend veel K3 fans rond!

De K3 pixel start set

De Ludos Imaginem K3 pixel start set bevat 6 bodemplaten die met de bijgeleverde koppelstrips aan elkaar gemaakt kunnen worden. Zo heb je één bodemplaat, waar je de 1000 bijgeleverde steentjes op kunt bevestigen. Waar je de steentjes moet plaatsen wordt helemaal duidelijk als je de keuze hebt gemaakt uit 1 van de 6 tekeningen (muzieknoten, hartje, koptelefoon, microfoon en ster).

Ludos Imaginem K3
Bouwen met de Ludos Imaginem K3 bouwset

Met de Ludos Imaginem K3 pixel start set haal je 6x 45 minuten speelplezier in huis en meer dan 1.000 steentjes. Deze steentjes passen overigens ook op andere bekende merken!

De #PIXELBYNUMBER app

Verder ben je met Ludos Imaginem niet snel uitgebouwd. In de #PIXELBYNUMBER app (te downloaden via de App Store & de Play Store) zijn meer alternatieve tekeningen te vinden. Maandelijks worden er nieuwe tekeningen gedeeld, zodat je daar altijd terecht kan voor meer inspiratie!

Hebben jullie al producten van Ludos Imaginem in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

19 comments

  1. Mijn meisje is een echte fan. Elke ochtend wil ze meteen de tablet om naar K3 te luisteren of te dansen en zingen op haar dansmat. Creatief bezig zijn past ook bij haar, dit is en mooie combinatie lijkt mij zo. Het proberen waard!

  2. Ik blijf hopen dat ik een keer zal winnen voor mijn kleinkinderen. Dit zou een heel erg leuk en gewild cadeautje zijn.

  3. Ik heb geen Instagram, Twitter en Facebook, maar volg wel Bloglovin.
    Hopelijk mag ik ondanks dat meedoen voor mijn kleindochter die groot K3 Fan is.

  4. Ik doe graag mee met deze wedstrijd voor mijn nichtjes die een tweeling zijn; Lore en femke. Zouden er superblij mee zijn.

  5. Zoals vele meisjes is ook mijn kleindochter verzot op K3… dus zou ze hier heel blij mee zijn, want ze heeft knutselen in haar bloed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.