Baby en Peuter Poppen en Knuffels

Review | Little Tikes Swim To Me Puppy

Review | Little Tikes Swim To Me Puppy 30 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Swim to me Puppy

Wandelend met een hondje over straat, door de woonkamer en naar haar slaapkamer. Sinds we de Little Tikes Swim to me Puppy in huis hebben is ons gezin pas echt compleet! In ieder geval als het aan onze kinderen ligt, de hond heeft zelfs al een naam: Pluto. Heel bijzonder hoeveel aantrekkingskracht deze schattige puppy heeft.

De Little Tikes Swim to me Puppy

Little Tikes Swim to me Puppy

Puppy’s hebben natuurlijk over het algemeen heel veel aantrekkingskracht. En dat is te begrijpen, want ze hebben een hoog knuffelgehalte. De Swim to me Puppy mist dit knuffelgehalte, maar absoluut niet de aantrekkingskracht, want wat is er nou leuker dan een hondje dat ook nog eens mee in bad kan?

Little Tikes Swim to me Puppy

Toen de puppy uit de doos werd gehaald hadden wij een super enthousiaste peuter en kleuter in huis. Dat is die hond die kan zwemmen riepen ze beide enthousiast! Die hebben we gezien op televisie. Deze reclame was ons nog ontgaan, maar de kinderen dus absoluut niet. Bij de puppy worden een riempje en een zwembril geleverd. Zodat de kinderen zowel binnen- als buiten goed voor de hond kunnen zorgen.

Wat kan de puppy?

Al snel werd de Swim to me puppy uit de doos gehaald, want die moest geknuffeld worden. Zijn riempje werd opgedaan, de batterijen werden geplaatst en wandelen maar. Door op de rode knop van de halsband te drukken begint de hond te lopen. Bij de hond wordt ook een riempje geleverd, waardoor er heerlijk met de puppy gewandeld kan worden.

Little Tikes Swim to me Puppy

Maar het leukste en meteen ook het meest bijzondere aan deze puppy: je kan met de puppy zwemmen. De kinderen konden niet wachten tot ze de puppy mee in bad konden nemen. We lieten het bad vollopen en hebben de hond erin gezet. Wanneer de sensoren op de hond in aanraking komen met water begint de pup te lopen oftewel in diep water te zwemmen. Een groot succes!

Ons oordeel

Ondanks dat de hond eigenlijk niet heel veel kan, is het een groot succes. In principe loopt de puppy alleen maar, maar doordat dit ook in het water kan is het toch weer even anders dan al het andere speelgoed. Overigens ook erg leuk om er dus mee buiten te spelen, want de hond kan gewoon door de regen en de plassen lopen. Hier is onze Pluto ook al overal mee naar toe geweest. Beide kinderen hebben Pluto in de klas laten zien en ook daar was iedereen heel enthousiast.

Hebben jullie de Swim to me Puppy al in huis?

Ook leuk om te lezen: Buitenspeelgoed van Little Tikes

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.