Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Verlopen winacties

Dit zijn leuke apps voor kleuters!

Dit zijn leuke apps voor kleuters! 23 maart 20203 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Leuke apps voor kleuters

Op de tablet zijn voldoende spelletjes voor kleuters en peuters. Ter ontspanning, maar sommigen zijn zeker ook leerzaam. Vandaag zetten we wat leuke apps voor kleuters op een rij. En we geven ook nog wat leuks weg! Lees je mee?

Leuke apps voor kleuters?

Nijntje

Favoriet hier thuis bij ons zoontje van 5. Nijntje wandelt door haar huis en daar kun je van alles doen. Werken in de tuin, Nijntje verkleden, allerlei spelletjes, en nog veel meer. Alles ziet er superschattig uit en Nijntje verveelt uiteraard nooit.

Doodle Jump

Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het doel van het spel is om een vierbenig wezentje, genaamd Doodler, zo lang mogelijk naar boven te laten springen zonder dat het naar beneden valt of door een ander springend of vliegend wezentje aangeraakt wordt.

Leuke apps voor kleuters

Zappelin App

De televisiezender kennen we allemaal wel, maar er is ook een app van. Je kunt er filmpjes kijken, spelletjes doen en kleuren. Genoeg vertier dus!

Dr. Panda

Van Dr. Panda zijn een heleboel verschillende apps. Je kunt van alles doen met dit schattige pandabeertje. Naar school, naar een restaurant, als politie-agent achter boeven aan en noem maar op.

Bollo de Beer

Deze app is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Bollo de Beer kennen we natuurlijk van de Landal parken. In deze spelletjes app kunnen kinderen samen met Bollo en zijn vriendjes op ontdekkingsreis. Er zijn vier verschillende werelden. In elke wereld is er van alles te beleven. Kinderen kunnen muziek maken, zelf of samen spelletjes spelen en er zijn ook voorleesverhaaltjes.

Hebben jullie nog aanraders? Wat is volgens jullie leuke app voor kleuters?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

3 comments

  1. Mijn twee kinderen zullen dit erg grappig vinden!
    In deze tijden is wat extra vertier en nieuwe dingen zeker welkom.

  2. Heel graag doe ik mee voor dit setje mini Doodles.
    Dit vindt mijn jongste kleinkind vast geweldig leuk.
    Volg op Bloglovin , maar heb geen Soc. Media (privéredenen).

    Heel veel sterkte en gezondheid de komende tijd !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.