Buitenspeelgoed Reviews Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Lekker naar buiten met YOU.FO + KORTING!

Lekker naar buiten met YOU.FO + KORTING! 31 augustus 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

YOU.FO

Wat wij de afgelopen zomer gedaan hebben? YOU.FO! Dat is een combinatie van lacrosse en frisbee. Het is een spel van Nederlandse bodem en is te spelen voor jong en oud. Wij mochten het testen. Vandaag lees je er alles over én we mogen ook nog eens korting geven!

YOU.FO

YOU.FO is een innovatief en bekroond spel. Het vergt een beetje oefening en techniek, maar als je het eenmaal doorhebt is het een leuk spel voor het hele gezin. Je kunt het zien als een soort frisbee maar dan met stokken. Dat klinkt misschien wat vaag, maar is eigenlijk vrij simpel. Wij kregen een set met twee sticks en een disk. De spelers houden een stick vast en daarmee pak je de disk als het ware op. En dan werp je deze naar de andere speler. Die moet met de stick het vangen en zo kun je dus een partij spelen. Je kunt zelfs officiële wedstrijden ermee spelen met meerdere spelers in een team. Je kunt ook bijvoorbeeld twee speelvelden maken als je tegen elkaar speelt. Maar als je zoals wij met (jonge) kinderen speelt is gewoon relaxed over en weer spelen ook erg leuk. Kortom: je kunt er alle kanten mee op.

Wat vinden wij van het spel?

Wij zijn met z’n vieren thuis, onze kids zijn 8 en 6 jaar oud. Toen de rood-witte sticks thuis kwamen met de disk waren de kids gelijk enthousiast. Want een nieuw spel voor buiten, dat is altijd welkom. Het leuke is dat je YOU.FO overal kunt spelen. Op het grasveld om de hoek of bijvoorbeeld op vakantie op het strand. Ons zoontje (8) had het werpen vrij snel onder de knie. Het vangen vond hij wat lastiger om te leren. Onze dochter van 6 speelt ook fanatiek mee. Ze kan prima zelf de disk werpen. De sticks zijn niet te zwaar voor ze of iets dergelijks. Zo kunnen ze samen spelen of tegen één van ons. Het concept is eigenlijk vrij simpel, maar omdat het anders is dan anders blijft het vermaken.

Wij doen dus ook geen regels of dergelijke, voor onze kinderen is het leuk genoeg om gewoon tegenover elkaar te staan en proberen goed te werpen en te vangen. Maar dit kun je dus zo gek maken als je zelf wilt. Al met al is het een mooi product en zeker een aanrader voor een gezin met kinderen. Leuk ook om mee te nemen op vakantie!

Korting!

En het leuke is, we mogen jullie korting geven. In de shop van YOU.FO kun je meerdere sets kopen. Als je de code allesoverspeelgoed10 krijg je 10% korting op jouw aankoop.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.