Buitenspeelgoed Reviews

De jojo is terug!

De jojo is terug! 30 augustus 20239 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Jojo

De jojo is terug! Of misschien wel stiekem nooit weggeweest. Al generaties lang spelen kinderen (en volwassenen) met dit speelgoed. Wij kregen onlangs een mooie jojo opgestuurd van jojo.nl die we mochten reviewen.

Jojo’s

Wie heeft vroeger niet urenlang lopen jojoën? Ik had vroeger gewoon vrij simpele, maar die tijd is geweest. De jojo is hip and happening en een stuk moderner. En het is ook niet alleen meer voor kinderen. Ook volwassenen kunnen aan de slag met een jojo. Je hebt verschillende soorten. Ben je een beginner? Dan kun je het beste beginnen met een responsive jojo. Deze komt automatisch weer omhoog. Makkelijker als starter dus. Unresponsive jojo’s komen niet vanzelf weer omhoog. Deze kun je dus beter kopen als je al wat meer ervaring hebt.

Wat vinden wij van de jojo’s?

Wij kregen bovenstaand exemplaar opgestuurd met extra reservetouw van jojo.nl. Dit bedrijf is op missie om jojoën weer populair te maken in Nederland. Hoe leuk is dat? Ons zoontje is 8 en ging gelijk enthousiast aan de slag. Na even oefenen had hij de smaak te pakken en al snel liep hij ermee door de tuin vol trots dat het werkte. Mijn man (40) kreeg op een gegeven moment ook de jojo in zijn handen. En hij bleek nog allemaal trucjes van vroeger te kennen! Zo zie je maar weer, klassiek speelgoed verveelt nooit. Het is gewoon een tof stuk speelgoed voor alle leeftijden en je kunt het makkelijk meenemen op bijvoorbeeld vakantie. Daarnaast kun je het lekker buiten doen en je bent actief bezig. Helemaal top dus.

Jojo

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.