Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie LEGO Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

LEGO – Supernatuur | Ontdek de wonderen van de natuur

LEGO – Supernatuur | Ontdek de wonderen van de natuur 26 augustus 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

LEGO - Supernatuur

De LEGO-boeken van uitgeverij Billy Bones zijn favoriet hier thuis! En er is onlangs weer een nieuwe verschenen: LEGO – Supernatuur. Wij mochten deze reviewen en vandaag lees je alles over dit boek!

LEGO – Supernatuur

LEGO – Supernatuur is een nieuwe aanwinst in een serie van LEGO-boeken bij Billy Bones. Wij hebben onder meer LEGO Meesterbouwer in 5 minuten en LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur in huis. In dit nieuwe boek draait alles om de natuur! Wist jij dat er planten bestaan die insecten eten? En zoogdieren die kunnen vliegen? Dit boek neemt je mee op avontuur langs de wonderen van de natuur. Je leert alles over de gave planten en dieren waarmee we onze planeet delen. En het beste van alles: met de bijgeleverde steentjes kun je vier verschillende LEGO mini-bouwwerken maken! Het boek is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

LEGO - Supernatuur

In LEGO – Supernatuur staan allemaal leuke feitjes en weetjes. Dit natuurlijk allemaal uitgelegd aan de hand van LEGO-beestjes. Daarnaast staan er beschrijvingen in van hoe je zelf kleine bouwwerkjes kunt maken. Ontzettend leuk! Deze boeken blijven echt de ideale combinatie van bouwen en leren.

LEGO - Supernatuur

Meer lezen? Lees onze tips hoe je LEGO kunt schoonmaken!

Spencer is 6 en kan al redelijk lezen, dus met dit boek kan hij zichzelf prima vermaken. Hij vindt het leuk om de bouwwerkjes te maken. Zoals we gewend zijn van Billy Bones en de eerdere boeken, ziet ook dit boek er weer schitterend uit. Heb je een LEGO-fan thuis of ben je op zoek naar een cadeau? Dan is LEGO – Supernatuur een ontzettend leuk cadeau! Wij zijn er thuis erg blij mee!

LEGO - Supernatuur

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.